שאלונת

PinkWin

New member
שאלונת

במידה ויש לי רעיון למשימה קבוצתית האם יש דרך ליצור קשר עם ההפקה?

Ping Poong

New member
את יכולה לרשום פה, ההפקה קוראת בפורום.

PinkWin

New member
אז הנה ההצעה למשימה

אתם מוזמנים לומר לי מה דעתכם. המשימה דורש מספר זוגי של דיירים בבית. חצי ממספר הדיירים צריכים לבחור בן/בת זוג. לאחר בחירת הבן זוג הם נקשרים לבן זוג הנבחר באזיקים, אחד ביד ואחד ברגל. ככה שנוצר מצב בו הם "קשורים" אחד לשני. המשימה להחזיק ככה 48 שעות. אני חושבת שזה יכול להיות די משעשע..

Jolleen

New member
זה יכול להיות ממש קורע!!../images/Emo6.gif

כל הכבוד, רעיון יפה

../images/Emo45.gif אהבתי

הייתי רוצה לראות את שי ולאון
למרות שגם לאון ויוסי ביחד יכולים להיות מעניינים

יNOT

New member
../images/Emo152.gif זה מועתק או לא מקורי

נדמה לי שבאח הגדול הולנד זה היה שהם היו צריכים להיות קשרים אחד לשני באזיקים. (או שזה היה בגרמניה) לא זוכר אם זה היה בחירה שלהם, או של מישהו אחר. בכל מקרה הם היו צריכים להתקלח ביחד , ללכת לשירותים ביחד, ולישון ביחד
זה לא ייקרה פה
לא ייתנו להם להתקלח ביחד. לא ייתנו להם להחליף בגדים ביחד (אלא אם כן את רוצה לראות פי 2 פעמים את ה "נפסל לשידור" המוכר והאהוב ) אבל אני בעד הרעיון , הבעייה היא שעד עכשיו ההפקה הולכת לפי חוברת משימות קבועה מראש
ואין הרבה סיכוי שיחרגו ממנה
(הם קצת
) בכל מקרה אני בעד הרעיון , גם אם הוא לא מקורי

PinkWin

New member
האמת שאין לי מושג אם הרעיון עלה פעם

מכיוון שאף פעם לא צפיתי באח הגדול.. רק בגרסא הישראלית. זה סתם רעיון שעלה בעת ביקור אצל סבתא. בנוגע לשירותים ומקלחת.. מבחינתי שלא יתקלחו יומיים. שירותים זה כבר דבר יותר קליל.. אם חלקם לא מרגישים בנח, הם מוזמנים להתאפק. בנוגע להדחות.. יכול להיות שהם ידונו בהדחות.. אבל הכל תלוי את מי הם יבחרו בתור הבן זוג. מעבר לזה שזה יכול לגרום להמון ריבים וכעסים בבית. אני אישית הייתי מתעצבנת אם מישהו היה תקוע איתי יומיים
אם להפקה הישראלית יש ביצים הם ישתמשו ברעיון. לפחות זה יביא קצת רייטינג

יNOT

New member
../images/Emo45.gif בתקווה שלא יביא 2X "נפסל לשידור" ../images/Emo4.gif

יNOT

New member
בנוסף לפי "האקשן" שהיה עד עכשיו

מה שייקרה זה פשוט שהם ידונו בהדחות - אבל אוליי זה גם עונש הולם

למעלה