שאלונת

roytal

New member
שאלונת

היי אני אם חד הורית יחסית טריה יש לי בן בן 10 חודשים - אפשר להגיד שאני אם יחידנית עם הילד הכל מקסים בעבודה ממש על הפנים לא טוב לי בכלל וקשה לי לחשוב על זוגיות חדשה למרות שאני יודעת שאני צריכה אשמח אם תוכלי לשפוך לי אור על 2 הנושאים הללו תודה רויטל

אופס נשלח....

מיכל בת אירן ובכן..אני מקבלת מסר לגבי מעבר דירה.. משהו באנרגיות של המקוןםם בו היית עד לא מזמון..או שמא את נמצאת בו עדיין לא מאפשר זרימה חיובית ותוקע את השאר.. או שחשבת על מעבר או שעברת לא מזמן?....זה יעזור זוגיות..לא בתווך המאוד קרוב..יותר באיזור השנה ו... שתתחילי לצאת ולהפגש..ותכירי את ידידך לחיים..ואהבה מאוד מתגמלת..בתווך של שנתיים..להערכתי.. כמו כן...עבודה..לא שינוי במקום העבודה..תשמרי על הקיים, אך יעשה שינוי במקום עבודתך שיביא לשיפר משהו כמו שלושה חודשים-חצי שנה בהצלחה

roytal

New member
תודה,הבהרה ותיקון טעויות

נראה לי שנוצר בילבול בשמות השאלה אם זה השפיע על התיקשור,כי כשאני קוראת את מה שכתבת אני דיי מתחברת וזה מתאים למפה שעשו לי לפני שנתיים אבל אולי כדאי לי לחדד את נושא השמות שמי רויטל שם אימי רחל ושם אימא שלה ז\ה אירן וכמה מפתיע אך לא אמרתי את השם מיכל - זה שמה של אחותי אני אחדד לגבי ,אני אמא חד הורית טריה בהריון עברתי להורים שלי בינואר שכרתי דירה ובפברואר נכנסתי עם בני לישון בה אבא של הבן שלי חודש שעבר הכיר בילד ונתן לו גם את שם המשפחה שלו בנוסף לשלי מהיום שנכנסתי להריון התנזרתי מגבריים ואני יודעת שאני צריכה לחזור לזה במפה שערכו לי לפני שנתיים גם אמרו לי שבסביבות 2010 יהיה לי קשר משמעותי ואני מיחלת לזה ומאוד רוצה עוד ילדים לגבי עבודה,לא קל לי,אני נושכת שפתיים ויודעת שעלי לשמור על מקום העבודה שלי גם בגלל מצבי האישי כרווקה ומפרנסת יחידה וגם בגלל מצב המשק ומחוכה לבשורות טובות רויטל

ובכן קראתי ושאלתי שוב

ליתר ביטחון ואמרו לי..."ש..הכל בסדר!" תביני תקשור זה כמו לשלוח SMS שאחרי שמגיע לגוף המקבל..הוא מתפענח..המסר שהועבר מתייחס אלייך.. (ואוו איזה עירבוביית שמות יתכן ויש פה רמז נזמתי.. אחותך ואת דומות?קרובות?)

roytal

New member
חייבת לשאות עוד משהו

לא יודעת למה אולי זו הרגשה שלי אבל אני באותו מקום עבודה בערך 5 שנים ומההריון,אני מרגשיה שכל הזמן מדברים עלי ושפחות אוהבים אותי אנשים למרות שעוזרים לי המון מרגישהשאני לא יכולה לתת אמון באף אחד שהוא חבר שלי

ובכן נראה לי שאת טועה בפרשנות

חל שינוי בעבודה מאז המשבר הכלכלי יש יותר מתח והאופן בו דברים מתנהלים לטא שייך אלייך או ללידה... תעשי עבודתךחייכי תהיי את..נחמדה וטובת לב, ובמה שנוגע לחברים..אל תחפשי אותם בקופ"ח...
, כלומר חברים חברים ועבודה..מקצועיות...

למעלה