שאלונת.. המון זמן לא הייתי כאן ושמתי לב שכהנא בקושי כאן. הכל בסדר. .?
S sweet virginia New member 16/12/18 #1 שאלונת.. המון זמן לא הייתי כאן ושמתי לב שכהנא בקושי כאן. הכל בסדר. .?
ה הקוסמת הורודה New member 16/12/18 #2 בתור חברה של כהנא אני אומר שזה מסיבות טובות של התעסקויות עם דברים מחוץ לפורום יש אנשים הקוראים לזה חיים ככול שיש יותר חיים מחוץ לפורום יש פחות כהנא כאן. אבל כהנא תמיד תהיה נאמנה לפורום ולכן היא תמשיך להיות פה מידי פעם ולפקח פשוט לא בתדירות גבוהה כמו בעבר.
בתור חברה של כהנא אני אומר שזה מסיבות טובות של התעסקויות עם דברים מחוץ לפורום יש אנשים הקוראים לזה חיים ככול שיש יותר חיים מחוץ לפורום יש פחות כהנא כאן. אבל כהנא תמיד תהיה נאמנה לפורום ולכן היא תמשיך להיות פה מידי פעם ולפקח פשוט לא בתדירות גבוהה כמו בעבר.
D DOCTOR W H O Member מנהל 16/12/18 #3 היי! אני כאן! אני כאן כל הזמן משגיחה ובודקת. מצטערת שלא תמיד עונה בזמן, כמו שהקוסמת אמרה, הרבה סידורים מטורפים והמון התעסקויות אבל לא נוטשת, ותמיד כאן אם מישהו צריך אותי
היי! אני כאן! אני כאן כל הזמן משגיחה ובודקת. מצטערת שלא תמיד עונה בזמן, כמו שהקוסמת אמרה, הרבה סידורים מטורפים והמון התעסקויות אבל לא נוטשת, ותמיד כאן אם מישהו צריך אותי