שאלונת.....

נטלי ב

New member
שאלונת.....

אני יודעת שהמועד האחרון להרשמה של מועד אפריל הוא ב3.3, אבל אם אני עכשיו קונה את טפסי ההרשמה אז אני יכולה להירשם כבר מעכשיו? כי אני לא זוכרת אם בטפסי ההרשמה אני מסמנת את התאריך שאני רוצה להיבחן בו או שכבר רשום בו (אני לא רוצה לקנות סתם ולגלות שנרשמתי לדצמבר...). תודה!

נטלי ! ../images/Emo24.gif

כן - את יכולה להירשם עכשיו אבל שימי לב שלכל ערכה יש תאריך אחרון לתשלום והרשמה משלה. כלומר, אם התאריך האחרון של ההרשמה הוא 3.3 בכל זאת יכול להיות שיהיה רשום לך בערכת הרשמה שתקני עכשיו שהתאריך האחרון לתשלום באמצעות ערכה זו הוא עד 31.12 וזה יכול להיות בגלל שאחרי דצמבר הם מעדכנים מחירים או משהו כזה. שימי לב לעניין הזה לפני שאת קונה את ערכת ההרשמה - תשאלי את המוכרת בסטימצקי עד מתי צריך לשלם אותה ותשאלי אותה אם יש לה ערכות יותר חדשות (שאפשר לשלם אותן יותר מאוחר) חוצמזה... איך הולך? את עושה קורס? לומדת לבד? מתי את מתחילה? שתפי אותנו קצת ! ילד חורף

נטלי ב

New member
תודה!

אז ככה: כתבתי את זה בהודעות קודמות, אבל הנה אני ארשום שוב: עשיתי פסיכומטרי באוקטובר אחרי שעשיתי קורס של קידום, עכשיו אני מתכוונת לעשות את מועד אפריל כי אני רוצה לשפר את הציון כדי להתקבל לעתודה. אתה הצעת לי להתכונן 3 חודשים לפני... אני עדיין לא יודעת את התכנון המדויק כי זה קצת רחוק, אבל נראה כבר מתי אני בדיוק אתחיל להתכונן. אני מקווה שאני אצליח ללמוד לבד ביעילות... אבל בקשר לסימולציות שאני אעשה אני בטוח לא אעשה אותן לבד, מפני שאני מתכוונת לדבר עם כל האנשים שהכרתי בקורס (אני בטוחה שיש כאלה שרוצים לעשות שוב באפריל) ונעשה מן פגישת מחזור
. נתכונן ביחד, נעשה את הסימולציות בקבוצה... ככה יותר טוב, כדי שלא ארגיש לבד. וזהו! נטלי ב

למעלה