שאלונת...

שאלונת...

כל כמה זמן צמחונים צריכים לעשות בדיקת דם? 3 חודשים או חצי שנה? עשיתי לפני איזה 3 חודשים אז אני צריך לדעת...

F L O P P Y

New member
לפי מיטב ידיעתי...

צמחונים כל חצי שנה טבעונים כל שלושה חודשים

Neta558

New member
בדיקת דם

מומלץ לעשות כל חצי שנה-שנה, ומומלץ לעשות גם בתחילת הצמחונות\טבעונות, כדי שיהיה אח"כ בסיס להשוואה (בדיקה של עליה וירידה בכמות חומרים מסוימים בדם). ובכל מקרה כדאי פשוט לשאול את הרופא\ה שלך. אם מתגלה בבדיקה בעיה מסוימת, לפעמים ישלחו לבדיקת דם תוך פרק זמן קצר יותר, כדי לבדוק אם אין עוד ירידה וכו´. אם הכל תקין, נהוג לבדוק כל חצי שנה או שנה כדי לערוך מעקב סדיר. נטע (הכותבת אינה רופאה
)

Eclipsed 0

New member
אני חושבת שזה תלוי...

עשה בדיקה עכשיו...אם המצב לא טוב, בעוד 3 חודשים. אם הכל בסדר, חזור לשם עוד חצי שנה.

שנה

זה מה שאני עושה וזה מה שהרופא שלי אמר... אבל כמובן שטבעונים בטח צריכים כל איזה חצי שנה לא?

דורון ק

New member
לא לא לא לא לא לא../images/Emo88.gif

אתה טועה בגדול! לא 3 חודשים, ולא טופו. כיום החוק אומר שצמחונים צריכים בדיקה כל 5 חודשים, ובאופן ספציפי כל 5 חודשים, בשבוע השני, ב-18:52,(יש עדיין דיון בקשר לשניות,כפי שניתן להבין).בקשר לטבעונים עדיין מתקיימים על כך דיונים סוערים ביותר! אתה מרגיש טוב? אתה אוכל מגוון? למה אתה חושב שאתה צריך לעשות בדיקת דם!?

אז זהו!!!!

כבר 24 פעמים הלכתי לעשות בדיקת דם, וקופ"ח סגורה
אתה סגור על השעה

דורון ק

New member
כן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אלא אם כן הם שוב פעם שינו את החוק?
אולי שכחת לציין בפני האחיות שאתה אוכל פירות? אז אולי יפתחו לך-כי לזה נחוצה בדיקה רפואית מיוחדת!

עניין של בטחון...

אין לי בעייה או משהו, נראה לי שהבריאות רק השתפרה לי, אבל בכל זאת רצוי מאוד לבצע מעקב.

דורון ק

New member
אתה צודק-אין בעיות עם פידבק../images/Emo98.gif

וזה נכון לאוכל בשר או לצמחוני או לטבעוני. רק שלאדם בריא אין כל צורך בבדיקת דם תכופה כל 3 חודשים.

princess black

New member
חוק?! יש חוק כזה?!

"אם לא תעשו בדיקות דם אנחנו נעצור אותכם" אני עבריינית..

דורון ק

New member
עבריינית...../images/Emo66.gif

אני מציע לך מאוד להזהר בעניין הזה,עוד יבואו אנשים מ"מחלקת טבעונות",ויתנו לך עירויי טופו ויכריחו אותך ויעשו לך חקירות דמקה ודברים...
למה סתם להסתבך!? בכל מקרה,נשמח להחביא אותך במרתפי החסה של הפורום-שם אנחנו נותנים מחסה לכל עברייני הצמחו-טבעונות...

dylan

New member
חוץ מלאלה שלא אוהבים את

החורף! לא נשכח, לא נסלח ולא נחביא במרתפי החסה!

דורון ק

New member
נכון../images/Emo127.gifולא נכון../images/Emo128.gif

אנחנו נשים אותם במרתפי החסה, אבל באלו של סיביר, מוזר לי שלא ידעו אותך!? במכון התיקון של האגודה הטבעונית האנטי-קיצית,כמובן...

Veggie John

New member
אני פותחת מכון נופש טבעוני

באלסקה. הפעילויות יכללו ריקודים אינדיאנים מסביב למדורה, מלחמות שלג מטורפות, וברית עם הפינגווינים נגד תושבי האיזור הקרניבורים. בואו בהמוניכם!

דורון ק

New member
../images/Emo45.gif

יהיה שם גם דמקה?
בין הפעילויות... אךךךך-מי שלא חווה מלחמות עם פינגווינים לא חווה מלחמות עם פינגווינים לעולם.

dylan

New member
נחמד שמודיעים לי באמת..../images/Emo46.gif

לא משנה.. נדבר על זה בישיבה הבאה של האגודה (הטבעונית האנטי קייצית)
.

greenit

New member
גם אני

כבר יותר מ-3 שנים (שנתיים מהן הייתי צמחונית ושנה טבעונית)לא עשיתי בדיקת דם. עירויי טופו? (בחיים לא אכלתי טופו כטופו אלא אם כן הוא היה רכיב ממשהו שאכלתי.האמת היא שגם טבעול וטופו טבע לא אכלתי אף פעם...) עוד לא עצרו אותי אבל טוב שאתה אומר, אני אתחיל להזהר. טוב החתולה שלי מתחרנפנת (אולי נתנו לה את העירויי במקומי???) אז אני אגש אליה ביייי גלי

למעלה