גם גיטרה וגם פסנתר, עושה טוב לשמוע את זה אני מנגן רק בפסנתר, בעיקר פינק פלויד, ולפעמים כמה חברים שמנגנים גיטרות (באס, אקוסטי, וחשמלי) מצטרפים אלי, ואז אנחנו עושים שמח עד שהשכנים מלמטה מתחילים להצמיח קרניים מרוב עצבים כמה זמן אתה מנגן בפסנתר, ובגיטרה? יש לך אפשרות להקליט ולהעלות לאמברוזיה קטעים שלך? אני בכל מקרה הולך להקליט את עצמי ולהעלות את זה לשם, אז אני אהיה פתוח לביקורת של הפורום
אני מנגן בערך... שנתיים וחצי גיטרה ואני מלמד את עצמי פסנתר בערך חצי שנה... אני גם מנגן טיפ טיפה תופים אבל זה לא משהו שמספיק טוב כדי לציין אותו.. יש לי כבר קטע אחד באומרזה העלתי לא מזמן... הנה קישור בשבילך... זה קטע אינסטרומנטלי של רק גיטרות (כי לא יצא לי להקליט משהו אחר) וההקלטה ממש חובבנית כי באמת אין לי בכללללל ציוד לזה... מקווה שתאהב אשמח לקבל ביקורת ותנסה להשתיחס יותר למוסיקה מאשר לאיכות של ההקלטה... לך יש קטעים שם?
קטע ממש טוב! זה לא עיבוד של משו, נכון? לא כל כך נראה לי כי זה לא ממש מאורגן. אני חושב שעם קצת סדר זה יהפוך להיות יצירה של איזה 20 דק´... הכשרון פשוט נשפך מהאוזניות שלי כששמתי לשמוע את השיר שלך רק שנתיים וחצי על גיטרה?!
את שיין און המלא(1+2) עם חבר שלי על הסינטי וחבר נוסף על התופים, כמובן אני על גיטרה... חוץ מזה אנחנו מנגנים גם וויש יו(פשוט וקל), קומפורטבלי(אקורדים בסיסיים), מוני(קצת קשה) והחומה חלק 2 כמובן הכול כולל סולואים גיטרה/סינטי/סקסופון(בסינטי) וכד´
מחקתי אותם משם לפני שבועיים בערך, כי לא אהבתי אותם כל כך. בכל מקרה-גם לי אין ציוד הקלטה אלוהי, אבל הצלחתי להסתדר עם מיקרופון קטן, תוכנת הקלטה, וכמובן איך אפשר בלי הפסנתר-טנק שיש לי
(אני אוהב אותו למרות שזה לא פסנתר כנף)... אז אולי בתור התחלה אני אעלה את Gig הישן והטוב שלי... יש מלא מקום לשיפורים, אני יודע הנה הלינק:
שוס... אהבתי את gig אבל הבעיה שזה קצת ריק בלי כלום חוץ מפסנתר אז הרשתי לעצמי להכניס את זה לתוכנה לאלתר על זה, את התוצאות תקבל בקרוב .. יהיה נחמד אם תועיל בטובך לתת לי את האיסיקוי שלך אולי נוכל לסדר איזה פגישה עם ניגונים וסבבה
... דרך אגב: אני שמח שאהבת את הקטע שלי הוא לא עיבוד של כלום זה קטע שחיברתי לפני כמה זמן, הקלטתי והעלתי לאתר. זה לא נשמע מאורגן כי זה נורא מקוצץ (יש גם מילים ועוד סולו ויש עוד מלא לזה אבל אין לי את האמצעים להקליט) וריק בלי הגיטרות (המעברים אמורים להיות יותר מלאים ויש שם איזה קטע אפילו עם סולו בס. אני עכשיו עובד על קטע חדש שכנראה הולך להיות משהו כמו 25 דקות
... בנתיים אני עובד על הסולו של ההתחלה ו... טוב... אתה תראה שאני יסיים.
בוא נראה , אני לא חושב שיש שיר שלם שלהם שאני מנגן עבדתי על כמה שירים - Time Money Shine on you crazy diamond יצא לי דווקא ממש טוב , אני ינסה להקליט פעם אני מנגן 4 שנים על גיטרה בעיקר מנגן מטאל אבל בזמן האחרון הרבה רוק קלאסי.
על גיטרה את טיים עם הרכב בבית ספר (באס, תופים וגיטרה), עם הסולו למרות שטיפה שיניתי אותו והתחלנו עכשיו גם את מוני. שיין און התחלתי ואני מנגן עד שמתחילה השירה כמובן גם וויש יו (בלי ההרכב).