שאלונת זה רק אני או שהקטע של אית'ן עם הצמח שהם הריחו בברמודה באמת היה מצוץ מידי מהאצבע?
T TiptiponBoy New member 11/2/04 #1 שאלונת זה רק אני או שהקטע של אית'ן עם הצמח שהם הריחו בברמודה באמת היה מצוץ מידי מהאצבע?
M moran14h New member 11/2/04 #2 כן ,גם אני לא זכרתי את זה יכול להיות שהם פשוט שכחו את זה באריכה.. או שתרזה המציאה את זה..
T TiptiponBoy New member 11/2/04 #4 נראה לי שהתבלבלת... הם לא שכחו בעריכה ותרזה לא המציאה כלום,זה באמת היה בפרק שלהם בברמודה (כנראה פיספסת). אבל הקטע הזה עדיין היה כל כך אידיוטי! מצד שני רוב הקטעים בסידרה הם לא שיא האינטיליגנציה והסטייל...
נראה לי שהתבלבלת... הם לא שכחו בעריכה ותרזה לא המציאה כלום,זה באמת היה בפרק שלהם בברמודה (כנראה פיספסת). אבל הקטע הזה עדיין היה כל כך אידיוטי! מצד שני רוב הקטעים בסידרה הם לא שיא האינטיליגנציה והסטייל...
K Ker 15 New member 11/2/04 #3 התסריט המקורי לסצינה הזאת: תרזה:"מה זה הריח הקסום הזה?" אית'ן:"זה צמח הקסם אומרים שכל מי שמריח אותו מתאהב מיד באדם שלידו".. תרזה:"באמת?" אית'ן:"האמת היא שלא...סתם הפלצתי"
התסריט המקורי לסצינה הזאת: תרזה:"מה זה הריח הקסום הזה?" אית'ן:"זה צמח הקסם אומרים שכל מי שמריח אותו מתאהב מיד באדם שלידו".. תרזה:"באמת?" אית'ן:"האמת היא שלא...סתם הפלצתי"
ל להלה לאנד New member 11/2/04 #6 ../images/Emo6.gif LOL../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
../images/Emo6.gif LOL../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif