שאלונת...

שאלונת...

למישהו מכם יצא לצפות בסרט הקאדילאק... שני חברים ואח של אחד מהם יוצאים לנסיעה באוטו אחרי תקרית באיזה פאב אם אני לא טועה וקאדילאק שחור מתחיל לעקוב אחריהם... האם זה סרט טוב מספיק כדי לככב בערב של סרטי אימה ומתח או שלצנזר אותו וללכת רק על גור וטראש מהאלו שזכו לפרסום... כגון סדרת רחוב אלם וכדומה... אשמח אם תציעו סרטים משלכם... אני דיי נואשת... תודה מראש!!!

את מתכוונת להשכיר סרטים?

אם הרשימה מצומצמת אז אין טעם לסרט הזה שיכלל ברשימה. מה שכן אני ממליץ על DEAD END. סרט יחסית לא מפורסם כל כך ולא נתקלתי בו עדיין בחנויות הדיוידי אבל אולי אם תשאלי אז יש להם והם פשוט מחביאים אותו לעצמם, זה סרט ממש טוב, מותח כמו קפיץ ואפשר להשתגע עד שמגיע הסוף שלו... אני ממליץ גם על "ליל המתים החיים" המקורי משנת 1969. אם לא בא לך שחור לבן אז יש גם את הגרסה החדשה משנת 1990 שגם היא נחמדה אבל כשזה בשחור לבן זה יותר מפחיד. יש כמובן עוד מילין סרטים טובים שאפשר לראות אבל השאלה כמה זמן ייערך הערב הזה.

תודה...

הערב אמור להערך בסביבות הארבע חמש שעות... עד אור הבוקר... עד שנרדמים... הסיבה ששאלתי על הקאדילאק היא כי הוא סרט מתח קל יחסית ואנשים מסויימים לא ממש אוהבים סרטי אימה קשים אז כמה סרטים בערך אמורים להכנס... דד אנד ראיתי אני חושבת... זה על האוטו שאוסך אנשים וקורה שם משהו מוזר עם האישה... יש מצב בעצם שאני מבלבלת... סרט אחד של רחוב אלם הוא לא שווה ערך לליל המתים והחיים? שווה להקרין שני סרטים כל כך דומים?

...../images/Emo4.gif

סיוט ברחוב אלם זה סרט מסוג אחד וליל המתים החיים זה סרט מסוג אחר. ממש לא שווי ערך... כדאי לראות את שניהם.

../images/Emo122.gif

הכוונה שלי הייתה ששניהם סרטי טראש שיותר נעים לצחוק מהם... אחד זה על רוצח סדרתי והשני על מתים-חיים...

ליל המתים החיים זה לא קומדיה

אני מציע שתצפי בסרטים קודם ואז רק תגידי אם אלה סרטי טראש שיותר נעים לצחוק מהם.... בכל מקרה, במה החלטת בסוף כן לצפות?

זהו...

סרטים כמו רחוב אלם והמתים והחיים לא מפחידים כי אפשר בקלות לזהות את הבובות שם... לכן זה מצחיק אבל זה לא קומדיה.. בהתחשב בדלות האפקטים שהיו בשנות ה70... ועוד לא החלטתי והערב הוא ביום שישי... אני מניחה שיהיה סרט של רחוב אלם, המסור, כנראה אם אשיג גם את דד אנד [יש לך מושג מאיפה משיגים כי אין בשום מקום???] ועוד משהו... אבל תודה על העזרה!!!

את ראית את הסרטים האלה בכלל?

סיוט ברחוב אלם זה מאמצע שנות ה-80, אפקטים ממש לא זולים... בקשר לליל המתים החיים אז אין שם שום בובות, זה הכל איפור וזה כן מפחיד, זה פשוט קלאסיקת אימה. אבל תעשי מה שאת רוצה. DEAD END אפשר להשיג באוזן השלישית. יש להם סניף בתל אביב חיפה או ירושלים.

את הסיוט ברחוב אלם כן ראיתי

אומנם לא יצא לי לראות את כל הסדרה אבל ראיתי את הפרקים הראשונים ואהבתי אבל יחסית לזמנים שלנו בקלות אפשר לזהות את הזיוף באפקטים שלהם... לגבי המתי והחיים פרשתי כבר בהתחלה... גם לא ממש נראה לי מפחיד... וגם דיי צפוי... אני אבדוק את הרימייק אולי יותר נחמד... אבדוק לגביי דד אנד... עוד שאלה... [סליחה אם אני מציקה] פסיכו זה טוב מספיק? או שעדיף הציפורים של היצ'קוק???

מציק לי רק הזלזול בקלאסיקה../images/Emo122.gif

פסיכו זה תמיד טוב, כמובן שזה הסרט הכי ישן מכל מה שדיברנו עליו עכשיו ולכן אם באפקטים ואיברים מדממים חפצת את תתאכזבי אך זהו המותחן האימה הקלאסי ביותר ואם עוד לא ראית אז למהר (אבל שלא תעזי לקחת את הרימייק ). עוד המלצה קטנה: יש סרט קטן ונחמד שנקרא House of 1000 corpses. זה סרט אנדרדוגי שלא פועל לפי התכתיב של הוליווד.היוצר שלו, רוב זומבי, שאב רעיונות מסרטי האימה הקלאסים ויצר הזיה פסיכודאלית גדושה בטרור ואימה שבסופה אתה פשו יודע שמישהו היה חייב להיות מסומם כדי ליצור סרט כזה. אני ממליץ על הסרט הזה לכל מי שמתעניין בסרטי אימה טובים.

תנקס...

ראיתי את פסיכו ומדובר בסרט מתח ואימה טוב מאוד ולא נעשה בו שימוש באפקטים סרט מדהים... אני עשיתי את הטעות הזאת כבר וראיתי את הרימייק של פסיכו של איזה במאי נחשב וחשבתי שיש סיכוי והוא יצליח לעשות משהו יותר טוב מהיצ'קוק, טעות אנוש! אין לי בעיה עם סרטים קלאסיים וישנים... תלוי כמובן עד כמה הם טובים.. הסרט בית 100 הגופות שמעתי עליו אבל לא ראיתי... נשמע מעניין אם ימצא הוא יתווסף בשמחה לרשימה שלי!!! תודה על כל העזרה!!!

אני הייתי ממליץ לרכז את כל המאמצים

כדי להשיג אותו. היתרון הוא שתוכלי למצוא אותו ביתר קלות בספריות וידאו. דרך אגב, רק שאלה: את משכירה את הסרטים? נראה די יקר להשכיר כל כך הרבה סרטים ליום אחד...

המממ...

יש לי קשרים אז את הסרטים שאני משכירה אני אוכל להשיג במחיר הוגן... יש לי גם כמה בבית אז זה מסתדר בסופו של דבר... (כמו פסיכו ורחוב אלם!)

אנזימים

New member
א. ליל המתים חיים זה סרט טוב

ב. ת'ראש זה טוב בכללי

ELIKO1897

New member
לפי מה שהבנתי יש הרבה חורים בסרט

אתה יכול אולי להסביר איך הבנת את הסרט? תודה

למעלה