שאלונת...

helpout

New member
אסור!!!

וצריך להשאיר את זה ככה! זה רק מתחיל בסמים קלים...

helpout

New member
אתה צודק...

אני מוכן להסכים לזה... אבל אני דיברתי יותר על חשיש ודברים כאלה... אבל האמת, מי שרוצה לדפוק ל את החיים (עם כל סם שהוא) שיעשה את זה... רק שלא יהרוס גם לאחרים את החיים (כמו לנהוג תחת השפעת סמים).

**Blue-Lagoon**

New member
אני בת דבר ראשון...

לפי דעתי אם אלכוהול חוקי אז בטח שחשיש ומריחואנה יכולים להיות חוקיים.. הרי אלכוהול הרבה יותר מסוכן מהם

מה פתאום!

יש אחוז יותר גבוה של התמכרות לסמים מאשר התמכרות לאלכוהול, סמים הם הרבה יותר מסוכנים, להתמכר לסמים זה הרבה יותר חמור, מאלכוהול מקבלים חור בכבד, מסמים מקבלים חור במוח, חוץ מזה שייש סמים כמו L.S.D שההשפעה יכולה לחזור כעבור שנים, אפילו אם כבר נקיים מסמים, יש למשל את כל החיילים האמריקאים שלחמו בויטנאם וכיום הם משוגעים על כל השכל והכל בגלל הניסויים בסמים שעשה הצבא! חוץ מזה שאלכוהול יכול להיות לפעמים בריא, זה שרוף חיידקים
כמובן שתלוי בכמות השתייה. בכל מקרה אפילו סמים קלים אסור לאפשר, זה לגמרי דפוק, ברגע שמישהו טעם קצת הוא ירצה עוד!

אלכוהול יכול להיות בשימוש בריא!

סמים לא! אין כזה דבר שבן אדם יהיה צרכן סמים קלים במשך שנים לעומת זה אנשים בכל בעולם שותים כל יום בירה או כוס יין. לסמים הקלים ביותר יש נזק למוח בעוד שאלכוהול במידה מתונה לא מזיק. הדבר הנוסף שגרוע בסמים קלים שבמקרים רבים הוא מוביל לצריכה של סמים קשים.

**Blue-Lagoon**

New member
אה וואלה?

גם ממריחואנה עושים תרופה אז? לאלכוהול יש נזק לכבד והרבה יותר קל להתמכר אליו מלמריחואנה. אלכוהול גורר אלימות, סמים לא (ואני מדברת על סמים קלים) אלכוהול נחשב לסם כבד. יש מלא אנשים שמעשנים סמים קלים כבר הרבה זמן ולא מתמכרים. אז?

להפך.. |

לסמים יותר קל להתמכר מאשר לאלכוהול, אני ראיתי הרבה אנשים משתכרים במשפחה שלי וגם במעודונים ואף פעם לא הייה מקרה אלימות, חוץ מזה שמסוממים הם כמו זומבים, הם לא יודעים מה הם עושים, הם ירצחו מישהו בשביל סם, אף פעם לא שמעתי על מישהו שיכור שרצח מישהו בשביל כוס בירה, ההשפעה נמשכת ליותר זמן מאשר השתכרות, בנאדם יכול להיות מסומם במשך ימים, חוץ מזה שאח"כ כל כך קשה להפסיק, כי כבר הגוף התרגל זה במחזור הדם! וסליחה אבל מי שמעשן סמים "קלים" כבר הרבה זמן זה כבר נקרא מכור! חוץ מזה אנשים מסוממים הם אנשים מטומטמים! זה דופק את המוח לגמרי,

Hell is beige

New member
אתה מדבר שטויות!

אנשים שמשתמשים רק בחשיש, מריחואנה, ג´ארה ושאר סוגי הגראס לא ירצחו בשביל הסם. לגראס גם אין השפעה ישירה על המוח, והוא לא גורם לשום נזק מוחי. גראס לא גורם לקרייבינג פיזי, רק לנפשי. והנה עוד מיתוס לשבור בשבילכם - סיגריות הרבה יותר מזיקות וממכרות מגראס. ואנשים מסטולים מגראס לא הולכים מכות, הם לא נהיים אלימים, ההפך, גראס גורם לך להרגיש שמח. מצד שני כשאתה על אלכוהול אתה עושה מה שבא לך וזהו, אם פתאום תוקף אותך החשק ללכת מכות - אתה תלך מכות. למה לא עם גראס? כי כשאתה על גראס אתה לא מגיע למצב שאתה חושב על ללכת מכות. וגם לאלה שנגד השימוש - 2 דברים שלא ידעתם: 1) רוב הגראס שמוכרים בימינו הוא מרוסס, אם הגראס יהיה חוקי הוא גם יהיה מבוקר, חומר מרוסס דופק אתת השכל לגמרי. 2) דנמרק - אחוז המשתמשים היה 50%, אחרי הלגליזציה במשך שנתיים הוא עלה ל80%, ואחרי זה, תוך שנה וקצת ירד ל15%

אז למה סיגריות חוקיות?

מה השטויות האלה? עוד מעט גם נהיגה תאסרי, תחשבי שלא ירשו שתיית משקאות משכרים? מה אנשים יעשו שהם עצבנים, או מדוכאים? יהרגו אחד את השני??? תחשבי רגע מסמים קלים מתגלגלים לסמים קשים, לכי תראי יומן נעורים, וערוץ 8 על סמים.. תחכימי..

**Blue-Lagoon**

New member
אלכוהול זה סם כבד!

יותר קל להתמכר אליו, הוא נשאר בגוף הרבה יותר זמן ופוגע בכבד. אז מה לעזאזל ההבדל?! מריחואנה הרבה יותר "בריאה" מאלכוהול!

למעלה