שאלונת =] שאלה: האם היו בעבר מפגשים? והאם אתם מתכננים עוד אחד? אולי בחנוכה?
M memoria New member 1/11/05 #1 שאלונת =] שאלה: האם היו בעבר מפגשים? והאם אתם מתכננים עוד אחד? אולי בחנוכה?
צ צלילוש3 New member 1/11/05 #2 היו כמה מפגשים... ויהיה עוד אחד בחנוכה... ולהזכירכם לא באותו יום של שייגעצ אם אתם לא רוצים שיקרה כמו סוכות...
היו כמה מפגשים... ויהיה עוד אחד בחנוכה... ולהזכירכם לא באותו יום של שייגעצ אם אתם לא רוצים שיקרה כמו סוכות...
S sabag12 New member 2/11/05 #4 ../images/Emo54.gifשל הפורום בתפוז |תפוז. היה מפגש אחד בסוכות. ואכן לא מתי שיש שייגעצ .
צ צלילוש3 New member 2/11/05 #15 היה באותו זמן מפגש של שייגעצ וחלק מהאנשים שפה הם גם בשייגעצ אז הלכו למפגש של שייגעצ...
S Slim Jim New member 5/11/05 #20 מי שמעדיף את שייגעצ על פני אינפקציה הוא טמבל. בכלל מי שבכלל אוהב את שייגעצ הוא מעפן.
T The legendary DuDe New member 5/11/05 #21 יאפ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif
יאפ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif
S sabag12 New member 2/11/05 #3 ../images/Emo54.gifנתכנן מפגש בחנוכה ../images/Emo13.gif. אבל לא מתי שיש מלא מפגשים כי אז סתם מעאפן . יתוכנן מפגש וכאלה .
../images/Emo54.gifנתכנן מפגש בחנוכה ../images/Emo13.gif. אבל לא מתי שיש מלא מפגשים כי אז סתם מעאפן . יתוכנן מפגש וכאלה .
R Red Is The New Black New member 2/11/05 #5 אני בטוח שכל חנוכה עזריאלי יהיה... מפוצץ במלא פריקים קטנים שבאו לכל מיני מפגשי פורום של...כל מיני להקות וכאלה דברים. אבל נארגן משו פכל זאת
אני בטוח שכל חנוכה עזריאלי יהיה... מפוצץ במלא פריקים קטנים שבאו לכל מיני מפגשי פורום של...כל מיני להקות וכאלה דברים. אבל נארגן משו פכל זאת
M memoria New member 2/11/05 #10 חח אני בטוחה שיהיה מפוצץ...אבל שווה בכל זאת לעשות...כי אחר כך...ביי ביי חגים אני אוהבת את הפורום הזה... =] ווייפפיי
חח אני בטוחה שיהיה מפוצץ...אבל שווה בכל זאת לעשות...כי אחר כך...ביי ביי חגים אני אוהבת את הפורום הזה... =] ווייפפיי
H heaven is here New member 2/11/05 #11 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif היה מפגש אחד לא יוצלח בסוכות מפגש הבא ככל הנראה בחנוכה, לא במקביל לשייגעצ כי אחרת לא יהיו אנשים במפגש וזהו, תהני פה
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif היה מפגש אחד לא יוצלח בסוכות מפגש הבא ככל הנראה בחנוכה, לא במקביל לשייגעצ כי אחרת לא יהיו אנשים במפגש וזהו, תהני פה
T The legendary DuDe New member 2/11/05 #12 היה בסוכות ולא יכולתי לבוא ../images/Emo10.gif, ואנ י פאקינג פה מהיום הראשון של הפורום!!, תעשו אחד החנוכה
היה בסוכות ולא יכולתי לבוא ../images/Emo10.gif, ואנ י פאקינג פה מהיום הראשון של הפורום!!, תעשו אחד החנוכה