שאלונת

gady29

New member
שאלונת

שלום לכולם ... לפני כחודשיים התגלה אצלי סרטן הלימפה מסוג הודג'קין .. ואני כבר אחרי הטיפול הכימותרפי השני.. השיער כמובן התחיל לנשור - ורציתי לדעת עם מישהו יכול להמליץ לי על איזשהו מקום שעושים פאות טובות (נראות אמיתיות) באיזור המרכז . תודה רבה רבה ורד!!

היי ורד

ברוכה הבאה. קודם כל מצרפת לך קישור עם רשימה של חנויות לפיאות. אבל! לפני כן אני מציעה לך לראות מה מציעים פה לגבי פיאות, כי עד כמה שאני זוכרת, כמעט כל אלו שסיפרו פה בפורום שרכשו פיאה ישר עם תחילת הנשירה, ובהרבה יותר מדי כסף, בסוף לא השתמשו בה. אז אולי כדאי לך לחכות עוד קצת עם הרעיון הזה, לפני שאת מוציאה את הכסף על משהו שאולי בסוף לא תעשי בו שימוש. מציעה לך לבדוק מה האופציות האחרות לכיסוי הראש במקום פיאה. במיוחד עכשיו בחורף כשיש כל כך הרבה כובעים וצעיפים והם הרבה יותר נעימים על הראש. :) גלי

regiment

New member
היי

לי אחרי הטיפול הראשון, ביום ה-15 החלה הנשירה....עשיתי קרחת!!!!ואני מאוד מרוצה מהעניין.הייתי בטוחה שאני אקנה פאה והלכתי לראות וכשראיתי את הפאה לא יכולתי לגעת בה...נגעלתי ממנה....קניתי צעיפים והיום קר מדי...לכן קניתי כובעים בצבעים שונים ואני מתאימה אותם לפי הסוודר שאני לובשת...זה חם...נח...ומי שלא יודע שיש לי קרחת לא שם לב! וכמו שציפור לילה אמרה ...רוב הבנות כאן בפורום ציינו כי מי שקנתה פאה בסופו של דבר לא השתמשה בה וההוצאה אכן גדולה. אל תפחדי מהקרחת...אני מלטפת אותה כל יום... תחליטי מה שהכי טוב בשבילך...העיקר שתרגישי בנוח... ספרי מה החלטת...

azehu

New member
../images/Emo66.gif

אמא שלי הולכת עם פיאה, אבל היא מבוגרת (יחסית). אני ראיתי שלטים בבי"ח שיש ביד שרה פיאות בחינם, כדאי אולי לברר שם ואז להחליט. נראה לי שגם באגודה למלחמה בסרטן נותנים החזרים - תבררי עוד פרטים, כי זה באמת יקר ולא מאד נוח על הראש (זה חם - יתרון בחורף, חסרון בקיץ).

חבל על הכסף שלך ועל המאמצים

יש כיום כובעים יפים מאד שהסתובבתי בבית החולים ראיתי שרוב הנשים הלכו עם כובעים יותר נעים עם כובע מכותנה העדינה מהפאה שמחחמת את הראש ותמיד מסובך לטפל בה לבד תחשבי שוב לחצי שנה , כובע נחמד או צעיף הודי רך ונעים דברי עם אילו שעוברים טיפוליים לידך ותחליטי לבד

אני קניתי פיאה

וכמעט לא ניצלתי אותה, היא פשוט לא נוחה למרות שעלתה כסף רב, אם תרצי אני מוכנה למסור לך אותה, השיער קצר ובצבע אדמדם כך הלכתי פעם. כובעים שמשו אותי נהדר.

מיליתו

New member
בדיוק באותו מצב...

קניתי והלכתי איתה רק למקומות מאוד ספציפים כמו ביקורים אצל סבא וסבתא שמאוד כאב להם לראות אותי, וממילא לא ממש חדי הבחנה לגבי צורת השיער שלי.

למעלה