שאלונת..!

Mai 17

New member
שאלונת..!

בגלל שאני די חדשה פה אני לא הכי מעודכנת אז שאלה לי אליכם- שמתי לב שיש עצומה כדי להביא את SOD לארץ
אז השאלה היא למה אין גם עצומה כזאת כדי להביא את מקפליי? או שניסיתם ולא הלך?! =\

D4Ever

New member
לגבי עצומה למקפליי..

בעצומה לSOD הבנתי שקיבלנו התחייבות מיוניברסל שאם נשיג 1000 חתימות הם יביאו אותם, חוצמזה שדרך שני קיבלנו כל מיני הודעות מהלהקה וכ'ו.. לגבי מקפליי,לכי תדעי אם הם בכלל רוצים לבוא..

McFLY4EVER

New member
..

אם ביררו את זה עם SOD אז בטח אפשר לברר עם מקפליי לא?

Mai 17

New member
רצוי אפילו לברר..

גם ככה אין לנו מה להפסיד.. השאלה היא איך מבררים דבר כזה?!

sharon5592

New member
נשאל את שני שעשתה את העצומה של

SOD . ונביא גם את מקפליי !!! ובאמת אין לנו מה להפסיד אולי הם יבואו

Mai 17

New member
חיחייח מעולה!

באמת שאין מה להפסיד, נשאל אותה מה היא בדיוק עשתה והכל ונחזיק אצבעות שיצא לנו משו מזה...!

sharon5592

New member
הווו הלוואי ונצליח להביא אותם../images/Emo6.gif

ונראה את הלהקה השקסית הזו בלייב
אהעהאה!!! רק מלחשוב על זה גורם לי לאושר

Hip Hop star

New member
אלו לא יוניברסל...

אם הם היו ביוניברסל,שני ממזמן הייתה משיגה לנו גם אחד למקפליי... דורק במרקורי..

DesertRose7

New member
ובנוסף..

יש את ג'ון שמקשר בין שני וכל יתר המובילות של העצומה לבין החברת תקליטים בסופו של דבר. מקפליי זה דבר שונה מאוווווד! ואני מצטערת לנפץ לכם כמה אשליות.. אי אפשר להשוות בכלל בין ההצלחה של מקפליי להצלחה של סוד בבריטניה ובעוד כמה ארצות מרכזיות.ועם כל הכבוד לנו.. תכלס.. אין למקפליי מה לחפש פה. הם לא ירוויחו שום דבר מהופעה בארץ, יהיו יותר הוצאות מהכנסות.. ככה שבזמן הקרוב זה לא יקרה..

lollipop1

New member
נכון! זה גם משהו!

אולי זה לא אותו דבר (אישית אני אוהבת יותר את מקפליי) אבל איזה חזק זה שלהקה באמת אוהבים סוף סוף מייחסת חשיבות לישראל ובאה לפה! לא שנצליח לפגוש אותם אישית במיללללא כי יעשו מהם כל כך רעש כמו במורדים ופתאום כל הארץ ואחותה הצולעת יאהבו אותם ואוף! ההודעה לא מתאימה לפורום אבל לא משנה! הבנתם ת'רעיון!

may90

New member
זה לא קשור להצלחה.

נו דאוט היו פה. ואי אפשר לאמר שמקפליי יותר מצליחים ממה שנו דאוט היו. מקפליי היו מתים להגיע להצלחה של נו דאוט עם כל הכבוד. הוט צ'ילי פפרז היו פה. כנ"ל. ווסטלייף ופייב היו פה. כנ"ל. בעתיד גם דפש מוד ופראנז פרדינאנד. כנ"ל.

DesertRose7

New member
אבל להם יש מה לחפש פה!!

הם כן ירוויחו מהופעה בארץ - ובגלל זה, כל מה שאמרת.. לא קשור.

may90

New member
אהההההההההההההההההההההההההההההההההה

יעני להם אין הרבה מעריצים בארץ?

למעלה