שאלונת...

lifegirl

New member
שאלונת...

היי כולם. קוראים לי שני, ואני בת 16.5 מכפ"ס. אני נערה שומעת, ומעוניינת (מאוד-מאוד-מאוד-מאוד) ללמוד שפת-סימנים (כבר כמה שנים שאני חולמת, ואף פעם לא יוצא לי...) אולי יש לכם רעיונות- איפה אני יכולה ללמוד (באיזור כפ"ס... גם ת"א זה בסדר...)? האם יש קבוצות של נוער? (כי בת-דודה שלי הציעה להצטרף לקורס של מורים, אבל זה נראה לי.. .אהה.... לא נוח במיוחד)? המון- המון- המון תודה! :) שני.

תגובה לבקשתך..

שלום שני... אני רועי מרלי...גר קרוב אליך אני מרעננה.....בן 17 , חרש..... אני לומד רגיל כמו השומעים...ולא בבתי"הס מיוחדים לחרשים... אני לומד באוסטרובסקי רעננה, אני בטוח ששמעת על הביה"ס הזה...:) אז לשאלתך ....יש כל מיני מקומות בשביל ללמוד שפת סימנים... תיצרי איתי קשר באיי מייל או שאם יש לך איי סי קיו אז המספר שלי הוא 114012242 נראה לי שאוכל לעזור לבקשתך... ביי

לשני

יש קורס ללימוד שפת סימנים בשמע תל אביב רחוב דרך השלום 34.... עם מורה מתוקה בשם רוית מומלץ מאוד!!!!!!!

lifegirl

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

נפלא.. :) את יכולה אולי לתת לי טלפון? (או- אם בעייתי לפרסם טלפון בפורום- לשלוח לי באימייל?)

LordNor

New member
את יכולה ללמוד בשמע ת"א או בכל

מקום שיש בו שמע... בעיקר במקומות שיש חירשים... אפשר גם ללמוד מהחירשים כמו שאני למדתי מהם...

hubk !!ֱ

New member
הי לשני

הי אני עידו אני גר מכפ"ס , מי את ? אם את בקשר עם חירשים בכפ"ס? יש לי איי סי קיו אם רוצה את מספר שלי אז תגידי לי בסדר

lifegirl

New member
היי עידו.... :)

האייסיקיו שלי- 20929622 אתה מוזמן (כמו גם שאר היקום באופן עקרוני...) :)

למעלה