שאלונת

Shame in you

New member
שאלונת

מאז שגילתי שיש להם סולן חדש ושהם כביכול התקמבקו לא ראיתי ולא שמעתי אפילו שיר אחד של הלהקה החדשה. אני לא מסוגלת, כי זה עושה אותי עצובה מדי כי ליין לא שם, ואני לא יכולה לדמיין את אליס בלי ליין, ויש לי מין אנטי אוטומטי נגד הסולן החדש. איך אתם בעניין? גם לא מסוגלים לראות/לשמוע את אליס החדשים? גם לכם זה עושה רע כי ליין לא שם?

Aline In Chains

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo203.gifגם אני לא מסוגלת..

הוא נוראי, רואים שהוא כ"כ מנסה להכנס לנעליים של ליין, לשיר בדיוק כמוהו,אבל הוא לא מצליח.. אני גם לא מחבבת אותו במיוחד. אבל מזה לשמוע תאליס החדשים? הם לא מוציאים שירים חדשים, הם שרים רק תישנים..

Shame in you

New member
אבל העניין הוא

שאני מעולם לא ראיתי את דובל הזה. אני כאילו שופטת מראש, אין לי מושג איך הוא, אבל בכל זאת לא מסוגלת לראות את הלהקה איתו כי אני חושבת על זה שליין היה צריך להיות שם.

everynormal

New member
את יודעת

שליין בכלל לא אהב את וויליאם דובל וחשב שהוא לוזר עלוב? אני לא שוללת כלום, ואני חושבת שכל עוד אליס מתאחדים לסיבוב הופעות זה בסדר, אבל את וויליאם דובל אני ממש לא אוהבת, ועצם המחשבה שליין שנא אותו, ועכשיו דובל תופס את מקומו מעציבה מאוד. אבל אם למשל, הם היו מקליטים אלבום תחת השם אליס אין צ'יינס, עם וויליאם דובל, זה היה נוראי לדעתי, אבל למזלנו זה לא קרה. לי אישית זה מאוד קשה לראות את כל חברי אליס מופיעים, ולחשוב שגם ליין היה יכול להופיע איתם, אבל הוא לא כאן, וה"ממלא מקום שלו" ממש לא עושה זאת בצורה טובה, אני חושבת שהם בכלל לא היו צריכים להתאחד ושג'רי היה צריך להמשיך להתעסק בקריירת הסולו שלו (הוא עובד על אלבום שלישי אגב), אבל כמו שאמרתי אני לא שוללת כלום ואין לי בעיה עם זה כל עוד זה רק לסיבוב הופעות, אני פשוט לא צופה בהופעות האלו. ואני חושבת שגם אם ליין היה חי, אליס אין צ'יינס היו מתפרקים, כי הוא אמר בשנת 99 שהוא רוצה להשקיע בציור ובליצור מוזיקה לחבריו.

everynormal

New member
קראתי את זה

באיזה מקום, לא היה כתוב מה הסיבה, כנראה לא חיבב אותו.

שלוליה

New member
רע פצצות

ממש הבחיל אותי לראות את החדש שלהם מתפרע על הבמה . מוזר שיותר הפריע לי לראות את ג'יימס הטפילד עושה את זה, כשאני אוהבת את מטאליקה. ליין לא היה מתפרע. הוא היה עומד ושר. החדש הרס את הקטע של אליס אין צ'יינס והפך אותם לעוד להקה זניחה עם כמה שירים טובים להוריד מהסולסיק. לא אוריד שירים שלהם איתו, לא אצפה בהופעות איתו ביו טיוב, אבל וואלה- אם הם יבואו לאירופה, אני אטוס לראות. בכל זאת, ג'רי קנטרל.

everynormal

New member
אני חושבת

שכבר עדיף לראות את ג'רי קנטרל מופיע לבד, מקדם את קריירת הסולו שלו, מאשר עם אליס אין צ'יינס ועם סולן אחר. אבל בכל זאת, ג'רי זה ג'רי והוא תותח על, ככה שאם הייתה לי הזדמנות לראות אותו מופיע הייתי הולכת ולא היה אכפת לי אפילו מדובל...

למעלה