שאלותיים לגבי כלב

BodyCount40

New member
שאלותיים לגבי כלב

הראשונה היא שהוא כל הזמן ישן על הספות רציתי לדעת אם יש אפשרות אולי למרוח/לשים/להחביא משהו בספות שיגרום לו לרדת מהן כל הפרווה שלו עליהן וזה לא ממש נעים עם אורחים שנית לגבי מקלחת עזבו אתכם את עצמך העובדה שהוא לא מתקרב למים (ולא חסר לו כוח ככה שאם הוא לא רוצה זו מלחמה) אבל לי נאמר שלא כדאי לקלח אותו כי הוא רק יסריח אח"כ (ואם תשאלו אותי אז גם עכשיו הוא לא שיא בנועם
) בכל מקרה, למען הספר ספק, זה הכלב של השותף שלי למרות שאני משתדל לטפל בו כל הזמן (מתי שאני בבית לפחות) תודה לעונים

הספות והשיטה הפולנית

מכסים את הספות בסדין. כשבאים אורחים מקלפים את הספות ומשאירים את הכלב על הרצפה. שיטה שנייה, יעילה לא פחות, היא ללמד את הכלב שאסור לו לעלות על הספות. לגבי המקלחת הדברים נכונים. מקלחת מורידה את שכבת ההגנה הטבעית של הכלב. בתגובה גופו מפריש כמויות גדולות של שומן והכלב מסריח אפילו יותר.

BodyCount40

New member
אין איזה משהו לשים שם ?

פלפל, איזה משהו שיציק לו באף ?! כבר הספות נראות כמו אני לא יודע מה .......

יש הרבה דברים שאפשר לשים על ספה

אבל חוץ מנייר כסף, שגם ממנו הרבה כלבים מתעלמים, אין שום דבר יעיל.

BodyCount40

New member
נו אם יש הרבה דברים אני אשמח לדעת

אולי אני אצליח לעלות על איזה משהו שכן יציק לו והוא ירד מהעניין עם מה אפשר להתחיל ? ומה הסיפור של ניר הכסף ?

אתה יכול לשים פלפל שחור טחון

וגם ספריי מיוחד להרחקת בעלי חיים, זאת בהנחה שבא לך להעשיר את בעל החנות שמוכר לך את החומר. אתה יכול לשים על הספר ספרים, לפרוס נייר כסף (לא עדיף כבר סדין?) וגם לפזר פפריקה. אחרי שתתייאש מכל אלו תחזור לעצות הראשונות שנתתי לך.

BodyCount40

New member
נראה לי שאני אנסה את עניין הפלפל או

הפפרקיה נשמע מבטיח משהו אני אשאיר את בעל החנות עם 20 השקלים שלי פחות בכיס שלו :) אבל מעניין אותי מה הסיפור עם נייר הכסף ?

drora121

New member
הכי נכון זה לתחום אותו בשעות שהוא

לא בהשגחה. פשוטו כמשמעו. כיוון שהכלב רגיל לעלות על הספות, אמצעי העזר השונים לרוב מצחיקים את הכלבים ולא יותר מכך. יש מעט מאוד כלבים שמגיבים כמצופה לקפצונים, נייר כסף, בלונים וכדו'... הרוב הופכים את זה למשחק מסקרן או שזה טריגר לצאת למסע הרס מלהיב. אבל, אם תתחמו אותו ותגבילו את חופש תנועתו ברחבי הבית הוא פיזית לא יוכל להגיע לספות וכאשר אתם כן בבית אפשר ללמד אותו באמצעים אילופיים לא לעלות על הספות. התיחום ייצור לכם מעין "הפסקת אש" ובמצב כזה כדאי לאלף אותו למשמעת אצל מאלף מקצועי שילמד גם אותו וגם אתכם כללים שיתאימו לכם ויבוצעו על ידי הכלב בתהליך מובנה. אז נכון, אין לי קסם להמציא לך, רוב הקסמים פשוט לא עובדים; אבל עבודה ממשית והתחייבות לתהליך תלמד את הכלב לא לעלות על הספות ועם הזמן גם בשעות שאתם לא בבית.

BodyCount40

New member
האמת שהוא די פחדן

ככה שיש סיכוי שאולי איזה אמצעי מהמבהילים האלו יעזור לו להבין שהוא לא אמור להיות שם למרות שאני לא ממש רוצה לעורר בו חלחלה או פחד הוא ממש חמוד אמנם אמסטף מעורב, אבל עדיין חמוד ולגבי אילוף אני לא חושב שזה הגיל כבר הילד בן 4 כבר ...

למעלה