שאלות אחרי החזרה

תות יער

New member
שאלות אחרי החזרה

פעם ראשונה עם אורביטרל. האם החומר הזה מנפח את הגוף?עושה כאבים בפטמות? שאלה נוספת :דקירות. בטיפול שהניב הריון לפני שנים היו דקירות אחרי החזרה. כעת יש גם דקירות. אני כשבוע אחרי ההחזרה ובשלושה ימים אחרונים דקירות רבות רבות. אני בעצם רוצה לשאול אם מישהי זוכרת תופעות כאלה ויכולה לקשר אותן לתשובה בבדיקת ההריון. אמרו לי לעשות בדיקת בטא 11 יום אחרי ההחזרה שהיתה יומיים לאחר השאיבה. זה נראה לי קצת מוקדם מידי או שאני טועה.

בדיקת בטא בד"כ ביום ה- 12 להחזרה

גם אני הרגשתי נפוחה מאד לאחר האוביטרל והשאיבה (אם הבנתי נכון, מנפחים את הבטן לפעמים כדי להקל על השאיבה), בנוסף, היו לי כאבים חזקים בפטמות ודקירות בבטן תחתונה.בסופו של דבר לא נקלט... מסתבר שהמיחושים דומים מאד בין חיובי לשלילי, וחייבים להתאזר בסבלנות... בהצלחה!!!!!!!!!!!!!

שפע מזל

New member
שלום לך ../images/Emo24.gif בהצלחה חמודה

כיף לשמוע ממך. בדר"כ בטא ביום ה-12-14. אולי לא קיבלת אוביטרל כתמיכה ולכן אפשרי ביום 11. כי אומרים שאוביטרל אחרי 10 ימים כבר לא בגוף.
בשורות טובות ואח/אחות למתוקה שלך. שפע שלא בטוחה שאת זוכרת אותה

תות יער

New member
מה זה הדבר המקסים הזה?

אני באמת לא זוכרת אותך.בטח היית בשם אחר בזמנו,תעזרי לי? והאורביטרל אינו כתמיכה אלא רק לפני השאיבה.לתמיכה נתנו גם אסטרופם.

אובטירל יכול לשמש לתמיכה

אני מתקנת אותך על טעותך... לעיתים משתמשים באוביטרל לתמיכה מכיוון שהוא מכיל את הורמון ההיריון . אני קיבלתי תמיכה של אוביטרל בכל ההחזרות שעברתי

שפע מזל

New member
נראה לי שהתלבלבתי בינך לבין תות בר

מצטערת, אבל בהצלחה בכל זאת.

liv28

New member
אוביטרל

גם אני השתמשתי באוביטרל לפני כשבוע אני משתמשת בגונאל F ומנסים "על טיבעי" (בנתיים לא עושים הזרעות). כל פעם שאני משתמשת באוביטרל זה קורה לי כאבים עזים בחזה בעיקר בפטמות והבטן ממש הורגת אותי. הרופא תמיד אומר לי לשתות המון מים לפחות 2 ליטר ביום שיהיה בהצלחה

שישון

New member
תשובות ../images/Emo20.gif

אוביטרל בהחלט גורם למגוון רב של תופעות לואי בעלות עוצמה כמו אילו שתארת. הדקירות בעיני עשויות לנבוע גם מהטיפול ההורמונאלי וגם מהיות השחלות מוגדלות ומהטיפול עצמו כתהליך פולשני. חשוב לשתות המון המון ולנוח וליידע את הרואפ בכל המיחושים והכאבים. עשרה ימים לאחר ההחזרה לא אמורות להיות שאריות אוביטרל וסביר שבשל כך הפנו אותך. בהחלט ניתן לבצע בדיקת דם לאחר 11 ימים, רק חשוב לזכור שמדובר בהריון צעיר ולכן בבטא שיכולה להיות יחסית נמוכה, אך תואמת ליום ההריון. בהצלחה

ilpra

New member
האם ניתן לעשות בדיקה ביתית?

מחר 12 ימים לחזרה, הזרקתי ב- 24/05 חצי אמפולת פרגניל. האם אפשר לעשות בדיקה ביתית?

למעלה