שאלות אחרי קיסרי.

שאלות אחרי קיסרי.

שלום לכן. אני לקראת לידה שישית.
לידה ראשונה היתה ניתוח ולאחריה 4 לידות נרתיקיות כשהאחרונה שבהן היתה חוויה בלתי נשכחת...
כרגע לקראת לידה שישית.
תאומים.
הם שניהם עכוז ולא עושים היפוך בתאומים, אבל מעבר לכך הרופא שלי זרק לי היום וזה פעם ראשונה ששמעתי אותו אומר את זה שגם אם אדון מוביל היה ראש בגלל הניתוח בעברי הוא היה ממליץ על ניתוח.
מה דעתכן? פשוט היה לי ברור שאני נכנסת עכשיו למרתון של נסיונות היפוך טבעיים אבל אם גבכל מקרה ההמלצה היא ניתוח חבל על הכסף שלי ועוד יותר על ההשלמה בה אני מצויה כרגע שזה ייגמר בניתוח.
אשמח מאד לדעתכן המלומדת. תודה :)...

אם אני הייתי במצבך הייתי מחפשת רופא שיסכים לילד אותי עכוז

אחרי 4 לידות ווגינאליות נראה לי שלידת עכוז היא לגמרי אפשרית, אבל בגלל שאלו תאומים הייתי מחפשת רופא שיסכים.

Bacio

New member
לפי מה שידוע לי

בתאומים לא יילדו בכוונה מראש עכוז-עכוז (הייתי שם, קיוויתי והתחננתי, ובפועל כמעט ילדתי ככה, אך הורידו אותי מיד לניתוח חירום בהול).
&nbsp
(הבנתי שקיימות כמה קומבינציות של עכוז-עכוז שבאחת מהם שני העוברים עלולים לתקוע אחד את השני לחלוטין).

לדעתי כדאי לשמוע עוד חוות דעת

בדר"כ אפשר להתייעץ עם עוד רופא, דרך הביטוח של קופת חולים,
זה מה שהייתי עושה. בוחרת רופא שנחשב בעד לידות טבעיות.
יכול להיות שהייתי קובעת פגישות עם כמה מנהלים של חדרי לידה ושומעת את דעתם בנידון.
לאחר שהיתה בידי כל האינפורמציה, הייתי מתיישבת, מעבדת ומחליטה.
בנוסף שווה להתייעץ עם איילת קופל להב- דולה מהצפון. מומחית לתאומים.

עוד חו"ד

קבעתי תור למרפאה טרום ניתוחית בבית חולים שנחשב לליברלי
אני אתייעץ איתם על מה היה אם...
יש בתי חולים שלא מיילדים תאומים כשהמוביל ראש והשני עכוז. הבית חולים שאליו אני הולכת כן מיילד ראש עכוז בלידה רגילה.

לידה שמתחילה בעכוז לא בשבילי. גם לא רופא פרטי.
שאלתי היא האם יש לידות של תאומים וגינלית אחרי קיסרי או כלל לא.

כן. זה אפשרי וקורה

אין לי ספק שאם המוביל יהיה ראש יתנו לך ללדת וגינלית. אל תשכחי שאומנם יש קיסרי בעברך אבל מאז הוכחת כבר דיי הרבה פעמים שאת מסוגלת ללידה נרתיקית. אם תצליחי להגיע למצב שהוביל או שניהם ראש ותגיעי לבית חולים תומך יתנו לך אפשרות ללידה נרתיקית.

אז שווה להשקיע בנסיון של היפוך

אז לדעתכן ללכת על כל הטבעי שאני מכירה בנסיון להפוך?

jerusalemdoula

New member
ממה שאני יודעת

מטפלים אלטרנטיביים וקונבנציונלים לא נוהגים לבצע היפוך בתאומים...נסי לידה וגינלית אם אפשר..

jerusalemdoula

New member
לדעתי

בביקור חולים בירושלים יסכימו ליילד אותך וגינלית...עם רופא פרטי או בלי..בתנאים מסוימים.

תנסי לדבר עם אילן הלוי,

אם באף בית חולים באיזורך לא ייאפשרו לך. אני יודעת שמאפשרים, אבל צריך לחפש טוב.
לזכותך עומדות כל הלידות הוגינליות שלך!

עידכון -בית היולדות אמר "למה לא"

דיברתי עם מיילדת מבית היולדות המיועד.
שאלתי אם המוביל ראש אחרי ניתוח האם מנסים קודם רגיל? ציינתי שהיו 4 לידות רגילות. והיא אמרה "כן למה לא?".
בקיצור... אני בקשר עם המטפלת שלי רפלקסולוגית נהדרת שזירזה לי כבר 2 לידות שעושה גם אוסטאו-משהו... נראה מה היא תגיד...
לעדכן אתכן?

בטח שלעדכן מה זאת אומרת?!

בכל מקרה ממליצה לך לעשות את המקסימום שאפשר בשביל לשכנע את המוביל להתהפך.
את בטח מכירה את האתר הזה: [URL]http://spinningbabies.com/[/URL]
ואם לא אז חשוב להכיר. גם דמיון מודרך מאד עוזר, מוקסות, עמידות 6, הליכה על הישבנים, וכמובן דיקור ורפלקסולוגיה.
במקרה הכי גרוע תשחדי אותו ( : תבטיחי לו שתיקני לו ארטיק אם יתהפך

מחכות לעידכונים.

אמיצות הבנות האלה...

לא הכרתי את האתר.
אני קצת מפחדת מפעילות גופנית משונה מכיוון שאני גם בשמירה...
מה לא אמרתי לו למוביל ע"מ שיתהפך. אמרתי לו שבתכל'ס זה למענו.... ככה אמא יותר תתפקד,תבוא יותר מהר, תשמור עליו מהמחטים של הרופאים (הפחד הכי גדול שלי בלידה. שיחסנו כנגד רצוני. מאמינה שאפשר להגיד את זה כאן בלי לקבל סקילות אבנים)
אבל באמת ארטיק עוד לא ניסיתי. ברשותך רק אשנה לקרמבו - בכל זאת חורף

והכי חשוב זה להאמין בגוף .

ולזכור שגם לידה קיסרית היא דרך לגיטימית לבוא לעולם,
וגם בלידה קיסרית קחי לעצמך את אפשרות הבחירה.

דיברתי עם המטפלת שלי

מכיוון שאני שבוע 34 היא אומרת שאי אפשר עוד להתחיל כי הנקודה של ההיפוך יכולה לגרום גם לזירוז ואנו עוד לא רוצים שזה יקרה...
יש לי תור כאמור למרפאה טרום ניתוחית נראה עד מתי הם נותנים לי ואז נחליט מתי מתחילים בטיפול.
כמובן שהמליצה על עמידות שש נר וכו. זה קצת קשה לי אבל אנסה....

dafmic

New member
מה עם היפוך טבעי במים?

לא מניסיון אישי, אבל שמעתי שיש נשים שנעזרו בשיטה הזו, חלקן בהצלחה מרובה. נראה לי שהאפשרות להשתמש בזה תלויה גם בסיבה שבגללה את בשמירה.
בכל אופן, חפשי "הידרותרפיה בהיריון היפוך במים". אולי נשות המקצוע כאן יוכלו לתת יותר פרטים או שמות ספציפיים.

קראתי עליה עכשיו...

אבל היא מקבלת בגבעת עדה. אין לי אפשרות להגיע לשם.
דווקא אומרת שיש הצלחה גם עם תאומים.
אני אנסה מחר לדבר איתה אולי יש מרכז טיפולי במרכז, לשם אוכל יותר להגיע...
בכל זאת בשמירה :)
תודה רבה על העצה.
ד"א היום הערכת משקל. בלי עין הרע שבוע 34+2, כ"א 2.200... שמנמנים.

סליחה ש"נדחפת" אבל לא הצלחתי לראות האם

העובר בסרטון הצליח להתהפך באופן טבעי ?
למרות שבוודאות ניתן היה לראות שהעובר ממש מגיב לתנועות במים והאם הייתה במצב רפיון כמעט מלא
(נדמה לי שאולי בכלל היא ישנה ? )
&nbsp

לא מכירה באופן אישי אבל..

הכותרת היא היפוך עובר במים אז אני מאמינה שהתהפך ( : לי זה גם ניראה ככה מצפיה בסרטון. הרעיון של ההרפיה המלאה הוא כדי שהרחם יהיה רפוי ו התינוק יוכל להתהפך בקלות. בהיפוכים ידניים נותנים זריקה שמרפה ופה זה טבעי.

למעלה