שאלות בחיבור ??!

שאלות בחיבור ??!

הי מספר שאלות על חיבורים: 1. יש לי כרטיס מסך עם יציאת וידאו אחת (צהובה) - אם אחבר יציאה זו לכניסה במכשיר וידאו אראה את הסרט שרץ במחשב כמו שצריך? 2.באותו כרטיס יש יציאת S vid, איך מחברים את זה לטלויזיה או אולי לרסיבר בקולנוע הביתי? 3. ברסיבר Yamaha יש 3 כניסות (צהוב/אדום/לבן, קוראים לזה RCA?) איך אוכל לחבר את מצלמת ה DV שלי כדי לראות תמונה בטלויזיה? 4. איך מחברים מצלמת DV דרך Svideo למכשיר וידאו? האם זהו חיבור יותר איכותי?

>>>>>>>> ../images/Emo16.gif

שלום
, 1. אם היציאה הזו היא VIDEO OUT, ותחבר אותה ל-VIDEO IN (RCA) במכשיר כלשהו אחר, ותגדיר בתוכנה של הכרטיס מסך (אם יש צורך), תראה את התמונה או את מה שהגדרת, בדרך כלל אפשר לחבר למכשיר וידאו, טלוויזיה ומצלמה. 2. יציאת S-VIDEO OUT, מחברים ל-S-VIDEO IN בכל מכשיר אחר, עם כבל מיוחד של S-VIDEO שלמיטב זכרוני ניתן לקנות בכל חנות שמספקת גם כבלים (נסה חנויות מחשבים). יכול להיות שבטלוויזיה/רסיבר תצטרך ללחוץ על כפתור או 2 כדי שהתמונה תוצג. כמו שאתה לוחץ על כפתור כדי לקבל תמונה מיציאת A/V. 3. צהוב-אדום-לבן, RCAים. אלה חיבורים אנלוגים. אם למצלמה הדיגיטלית אין חיבורים כאלה, לא תוכל לחבר (צהוב- וידאו, אדום- אודיו [ימין אם אני לא טועה], לבן- אודיו). יכול להיות ויש אפשרות "להמיר" חיבור RCA ל-DV, אבל אני ממש לא בטוח! 4. אני לא ממש מבין במצלמות DV, אבל אתה לא יכול לחבר משהו כל עוד אין יציאה שלו. אם יש למצלמה יציאת S-VIDEO, אתה יכול לחבר אותה למכשיר וידאו עם S-VIDEO- האמת שלא נתקלתי במכשירי וידאו עם יציאה כזאת... והחיבור נחשב ליותר איכותי, אני אישית לא שמתי לב להבדל (בין מחשב למצלמה, לא בין מצלמה לוידאו).
ניר

למעלה