שאלות בנוגע לאופרה מיני

urias78

New member
שאלות בנוגע לאופרה מיני

התקנתי את האופרה מיני בטראו 650 עם ה-firmware הלפני אחרון ההתקנה של ה-advanced לא הצליחה לעבוד עם עברית ולכן התקנתי את ה-basis שהופיע תחת ה-T3. האופרה וה-JVM הותקנו ב-RAM, וכעת לאחר ההתקנות מופיע לי ב-info שיש 6MB מתוך 22.4MB פנויים ב-RAM. כאשר אני מעלה את ynet או tapuz אני מקבל הודעת שגיאה Out of memory לעומת זאת msn ו-walla כן עולים בצןרה תקינה ניסיתי להגדיל את הזכרון ב-Pref --> IBM_JVM --> Set_Memory_Maximum אבל זה לא עזר האם יש דרך לפתור את זה? שאלה נוספת - המקלדת הפיזית שלי לא מגוירת ובאופרה לא ניתן להעלות את המקלדת הוירטואלית, האם יש דרך פשוטה לכתוב עברית באופרה ? תודה מראש

+++

גם לי היתה בעיה דומה. ביטלתי את תצוגת התמונות כך שהדף עולה רק עם טקסט. עכשיו זה עובד. בכלל יש די הרבה בעיות עם האתרים הישראלים שכתובים בצורה כל כך משונה (שלא לאמר איומה). גם כשכבר עלה האתר של תפוז, כל לחיצה על לינק (לדוגמה "פורומים"), תקעה את הדפדפן. למרות שהאופרה מציג עברית יותר טוב (או אפילו מציג עברית איפה שבלייזר בכלל לא), עדיין יותר נוח ויציב לי לעבוד עם בלייזר. אולי צריך להשאיר יותר זכרון פנוי בשביל האופרה ואולי זו בעיה ספציפית שיש בגרסת Basic על Treo 650. אחרי הכל, זו לא הגרסה המומלצת למכשיר זה. אולי בגרסה הבאה יהיה איזה שיפור. בינתיים חזרתי לבלייזר ובאופרה אני אשתמש רק במקרים שבהם בלייזר לא תומך ואופרה מסוגל להתמודד איתם. זה בעצם אתרים שכתובים לפי התקן ומכילים עברית יוניקוד (כמו בדיקת מיילים בעברית בג'ימייל).

alonhzn

New member
תעשה ניסוי

תתקין UDMH על המכשיר ותראה אם זה עובד

alonhzn

New member

urias78

New member
מצאתי את המקלדת הוירטואלית

מופעלת ע"י כפתור ALT

למעלה