שאלות בנוגע לחוסר תאבון ונכות בבית

שאלות בנוגע לחוסר תאבון ונכות בבית

כיצד ניתן לעורר תאבון אצל אשה חולה המקבלת טיפול כימוטרפי ואינה מוכנה לאכול שום דבר? כמו כן עם מי ניתן להתייעץ על התאמת הבית עבור נכה שמתקשה בהליכה?

מנסה..

לגבי התאמת בית עבור נכה - אין לי נסן בזה אבל אולי לפנות לביטוח הלאומי או דרך מי שמטפל בתיק שלו (אם יש כזה) או דרך העו"סית במחלקה. אני מניחה שמישהו אמור לראות את הבית ולברר לגבי הצרכים של הנכה כדי לדעת מה להתאים לו. לגבי מי שלא מוכנה לאכול אפשר במקום לעורר תיאבון לדאוג לה לאוכל עשיר בקלוריות שיהיה לה גם נעים לאכול וכך הדאגה לגבי הכמות שהיא תאכל יורדת כיוון שהיא תקבל מטען קלורי גבוה יותר שיזין אותה לתקופה מסויימת (אולי עד הפעם הבאה שהיא תרצה לאכול). יש תוסף מזון בשם "אינשור", שניתן לקנות בחנויות טבע וספורט. ממליצה לך גם להתייעץ עם הדיאטנית בבית החולים, בטח יהיו לה כמה רעיונות לגבי זה. (ובשקט בשקט גם הייתי אומרת גראס, כי זה מקל על הבחילות ופותח קצת את התיאבון..) יום טוב
גלי

alda3

New member
אינשור

כל התרופות כולל גם איננשור לחולי סרטן הן בלי כסף,צריך רק מרשם רופא,

לגבי התאמות לנכים

לגבי התאמות לנכים -תנסה במילבת אשר נמצא בתל השומר הם עוסקים בזאת .טלפון-035303759

לגבי התאמת בית לנכה

עליך לפנות ליחידה להמשך טיפול בקופת החולים שלך, באמצעות רופא המשפחה, שם יזמינו מרפא בעיסוק, שיתן חוות דעת לגביי ההתאמה הדרושה, אח"כ כל החומר ישלח לעובדת סוציאלית של לשכת הבריאות המחוזית, ולבסוף לאחר המלצה ממנה, כל החומר ישלח למשרד בהשיכון, לשם כך עליך בין לבין לצרף מסמכים נדרשים בהתאם לשם הנפקת תעודת זכאות, אך המרפא בעיסוק והעובדת הסוציאלית כבר ינחו אותך. בהצלחה

למעלה