שאלות בנוגע לים המלח

שאלות בנוגע לים המלח

היי אנשים טובים, יש לי מספר שאלות, ניסיתי לחפש תשובות להן במאמרים ולא מצאתי;
כיצד אוכל להשיג מידע אודות המחירים בבתי המלון השונים בים המלח?
האם יש בתי מלון שנחשבים "יעודיים" לחולי פסוריאזיס?
האם תוכלו לומר לי אילו הם בתי המלון הזולים ביותר? (כך אוכל לברר אתם את המחירים ישירות)
האם אתם יודעים במקרה אם זול יותר לשהות במלון או בבית הארחה (כדוגמת זה שבקיבוץ קליה)?
האם אחרי שהות של שבוע בים המלח אני כבר אמורה לראות הקלה כלשהי בנגעים, או שרק אחרי שבועיים מגיעה ההקלה המשמעותית?... תודה רבה וסופ"ש נעים!

באתר של האגודה

יש רשימת בתי מלון שעובדים בשיתוף איתם (יש איזה הנחה כנראה) + מחירים וכו'. ההקלה תלויה בעומק הנגעים. אני הרגשתי (וראיתי) תוצאות חלקיות כבר אחרי שבוע.

שבת שלום../images/Emo24.gif

המחירים מתפרסמים באתר אגודת הפסוריאזיס הישראלית תחת הלשונית הודעות מזכירות , מכתב סתיו 2010. כל בתי המלון מקבלים חולים ולחברי אגודה משורינים כמות מסוימת של חדרים מראש במחירים בהתאם להסכם שנתי. מחירים משתנים כל הזמן בהתאם להיצע וביקוש. מחירים עבור חברי אגודה כמפורט לעיל. תלוי בעןנה ותלוי בביקוש. בד"כ אחרי שבוע ניתן לראות הטבה במצב. לפי ההודעה אני מבין שאת לא חברת אגודה, אז את מוזמנת להצטרף , כל מצטרף מחזק את העוסקים במלאכה לשיפור תנאי החולים.

snoopytush

New member
היי עונה כמיטב הבנתי

קודם כל האם את חברה באגודה לחולי פסוריאזיס? אם כן אז הם אמורים לשלוח לך במייל רשימת מחירים של הבתי המלון השונים. יש בתי מלון שהולכים יותר לקראת חולי פסוריאזיס ומצמידים לך שותפה ככה שאת יכולה לשלם על חדר זוגי במקום על חדר יחיד שהרבה יותר יקר. בעיקרון מומלץ לשהות יותר משבוע. לפעמים שבועיים מספיק אבל כל מקרה לגופו. אני לא יודעת איזה סוג יש לך כי ראיתי כבר סוגים ששונים משלי אבל בכללי הפסוריאזיס אמור להשתטח להלבין וכשהוא עובר לגמרי הוא אמור לקבל צבע שחור שנעלם זמן מה אחרי זה. בדרך הוא יכול להאדים ולצח קליפות. בגלל זה לא מומלץ לצאת רק לשבוע כי זה יכול בהתחלה לגרום קצת להתפרצות קלה לפני השיפור המיוחל. ריפוי נעים!

למעלה