שאלות בנוגע ללימודי מחשב

joz2008

New member
שאלות בנוגע ללימודי מחשב

אני מעוניין להתחיל ללמוד מחשבים (כנראה מדעי המחשב) הייתי רוצה לדעת : 1.איזה מסלול ממולץ\משתלם? 2. איפה הכי כדאי ללמוד ? (הכי נחשב בשוק העבודה) 3.מה תנאי הקבלה הסטנדרטים? 4. כמה שנים ?

vinney

Well-known member
בוא נתחיל הפוך

1. במדעי המחשב יש רק מסלול מדעי המחשב, אם זה מה שאתה רוצה ללמוד, אז מאוד מומלץ. אופציה אחרת זה "הנדסת תוכנה" שזה אותה הגברת בשינוי אדרת ותוספת שנת לימודים (שעיקרה זה פרוייקט מעשי ועוד איזה כמה קורסים, מבחינת תועלת לשוק התעסוקה - אין). 2. אולי תגיד לנו מה האופציות והשיקולים שלך? לגבי "נחשב" - ראה בשאלות הנפוצות. 3. תבדוק באתרי המוסדות, יש עשרות מוסדות המאפשרים לימודים לתואר במדעי המחשב, אתה לא מצפה שנסקור לך פה את כולם? 4. יש תואר תלת שנתי ויש תואר ארבע שנתי, לבחירתך.

joz2008

New member
האם המכון הטכנולגי (HIT) בחולון נחשב

האם המכון הטכנולגי (HIT) בחולון נחשב למכללה טובה ללימודי מדעי המחשב?

ל HIT יש מוניטין טוב מאד עד כמה שידוע לי

משיחות שעשיתי עם סטודנטים שם אמרו לי שהרמה מאד טובה, ושאחד הדברים שהם הכי אוהבים זה שהמרצים שם לא באים לעשות חלטורות כמו במכללות אחרות, יעני משקיעים ונשארים לענות על שאלות. באונ' זה לא ככה. ותכלס הבנתי שהרבה בוגרים מוצאים עבודה, כבר משנה ב'. מקווה שעזרתי.

vinney

Well-known member
אתה סטודנט שם?

כי לפי הכרטיס שלך אתה בן 47, תוכל לספר למה החלטת ללמוד שם, ומה אתה לומד? משום מה יש לי הרגשה שמנסים ליצור באז מכוון עבור המכללה הזאת, וכבר כתבתי את דעתי על הפרסום הסמוי בפורום. תגיע העת ואצטרך למחוק הודעות "אוהדות" יתר על המידה מהאנשים שמעולם לא כתבו בפורום קודם.

BlackBamba

New member
בלי לזלזל חלילה...

אבל לקבוע רמה של מוסד לפי "משיחות שעשיתי עם סטודנטים שם אמרו לי שהרמה מאד טובה" - זו לא הדרך. גם הסטודנטים של MIT טוענים שהרמה אצלהם הכי טובה בעולם, אז מה? זה לא מדד. נ.ב. MIT = Metula Institute of Technology

למעלה