שאלות בנוגע לקניות תוספים לא שגרתיים

RebelRex

New member
שאלות בנוגע לקניות תוספים לא שגרתיים

זה לא קשור לגמריי לנושא הפורום, אבל אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי קצת מהידע שלו. אני מעוניין לקנות תוסף שלא נמכר בצורה מסחרית, שנקרא Sarcosine. השתתפתי במחקר עליו , כנבדק, וקיבלתי אותו לתקופה של שבוע, בה הוא עזר לי מאוד. יש לי שתי בעיות שאני עומד בפניהם כשאני רוצה לרכוש את התוסף. הראשונה, שאני לא יודע איזה רמת טוהר מספיקה (98 אחוז? 99?) , והאם אני צריך לדאוג בנוגע לגבי השאריות המיקרוספקופיות האחרות של חומרים שנמצאים בתוסף . הבעיה השניה, שאני לא מכיר חברה אמינה שתמכור לי כיחיד את התוסף. בנתיים ניסיתי את חברת SIGMA , ואת TCI , ושתיהן אמרו שהמכירה היא רק לאירגונים, ולא לשימוש בבני אדם. ככה שגם אני לא יודע למי לפנות אם מישהו יכול לעזור לי פה, אני מאוד אודה לו

RebelRex

New member
אחרי שהצעת ,

התקשרתי לנצח ישראל , אבל הם אמרו שהם לא מספקים . ניסיתי גם את הית מרקחת שור טבצ'ניק, וגם הם לא יכלו לעזור. אני לא יודע אם בתי מרקחת ייבאו בשבילי את החומר במיוחד, כי זה בטח סיפור בשבילהם, אבל אולי אני טועה. יש לך רעיון לבית מרקחת אחר? או אולי סתם רעיון אחר למי אפשר לפנות?

מצטערת

הרעיו היחיד הנוסף שעולה בדעתי הוא שתיצור קשר עם ד"ר ברגר ישירות או דרך רוני אנטן. אולי הוא יוכל לעזור. אני אמשיך לחשוב ואם יצוץ לי עוד רעיון, אכתוב.

maxpush99

New member
סרקוזין

שלום מציע שתקח בינתיים מוצר שנקרא DMG DI-METHYL-GLYCINNE שלו פעולה דומה

למעלה