שאלות בנוגע לקפיצות...

MusTanG GT

New member
שאלות בנוגע לקפיצות...

מה אתה אוהב לעשות כשאתה קופץ? למשל מסלול,מכשול בודד גבוהה או נמוך,קומבינציה וכו' איזה מסלול אתה הכי אוהב? זמן אופטימלי 2 סיבובים 2 פייסס מסלול וגאמפ אוף אחר

אני אוהבת

לעשות תרגילי אין אן אווט! זה הכי כיף ואני תמיד מתפקעת מצחוק באמצע! או לעבוד על גובהה ממש! זה גם סבבה אני אוהבת אני מרגישה שאני באוויר איזה 7 שניות ומיסית בכלל קופצת גבוהה אז בכלל....... חח איזה כיף היום שיחררו אותנו ב11 וחציואז אמא שלי לקחה אותי לאכול וקנו לי נעליים חגדשות ומכנסיים שיושבות עלי ממש טוב (בערך פעם ראשונה כי אפילו מידה 0 גדול עלי!) והמוכרת כל הזמן אמרה לי "את חייבת להתחיל לאכול!" בעעעעע חח ועוד מעט אני אטוס לי לחווה יש לי מצב רוח טוב היום! ביוש!

טוי בוי

New member
אני אוהבת מכשולים../images/Emo60.gif

בודיים קומבינציה אין אנד אווט והכל...

אני הכי אוהבת בקפיצות.........

לקפוץ מסלול זה ממש ממש כיייף וזה תרגיל מעולה ומכין מעולה לתחרויות!! אני אוהבת לעבוד על גובה!! כי מרגישים יותר זמן באוויר!! לסוס שלי יותר קל לקפוץ גבוה מאשר נמוך.... כי בנמוך הוא מרים את עצמו פחות... ואני לקפוץ מסלול שיש בו אפרייטים ואוקסרים... וגם טריפל ממש נחמד!! ואני הכי אוהבת ג'אמפ אוף...

אני הכי אוהבת בקפיצות.........

לקפוץ מסלול זה ממש ממש כיייף וזה תרגיל מעולה ומכין מעולה לתחרויות!! אני אוהבת לעבוד על גובה!! כי מרגישים יותר זמן באוויר!! לסוס שלי יותר קל לקפוץ גבוה מאשר נמוך.... כי בנמוך הוא מרים את עצמו פחות... ואני לקפוץ מסלול שיש בו אפרייטים ואוקסרים... וגם טריפל ממש נחמד!! ואני הכי אוהבת ג'אמפ אוף...

Shai Felton

New member
אני אוהבת...../images/Emo174.gif

בעיקר מסלולים, לא מאד גבוהים... יותר כייף לי להרגיש שעבדתי טוב גם על מכשולים קטנים יותר... אני גם אוהבת לקפוץ גבוה, אבל אם אז במכשול אחד... אני שונאתתת זמן אופטימלי, ומעדיפה שזה יהיה על מהירות, וג'אמפ אוף זה גם טוב.

GrEeNwOmAn

New member
תשובות לקטע של הקפיצות...../images/Emo29.gif

אני מאד אוהבת קומבינציה, מסלול, מכשול יחיד גבוה, אבל אני מעדיפה מסלול של בינוני או נמוך כדי שייצא לי מצוין כי בגבהים אני פחות טובה, והגובה הכי רציני שעשיתי היה 90 ככה, שאני לא ממש מכירה את ההרגשה, אבל בינתיים טוב לי ככה. אני אוהבת 2 סיבובים וגאמפאוף זה גם טוב.

TauraMan

New member
תשובות שלי ../images/Emo20.gif

עם טאורה מסלול עם דיזל ליין גבוה. בתחרות אני הכי אוהבת 2 פיסס עם טאורה אבל נראה לי עם דיזל אני אעדיף גאמפ אוף כי הוא יותר זהיר מטאורה..

2 פיסס שולט!!!!

מתה על זה!!!! ועל זמן אופטימום/אופטימלי (עוד לא ממש הבנתי מה מהם הנכון!) ואני שונאת ג'אמף אוף!!

TauraMan

New member
למה את שונאת ג'אמפ אופים?../images/Emo20.gif

אני חולה על 2 פיסס בגלל שטאורה נורא כיף שהוא מתלהב
חתיכי! איזה באסה שהגמר איזורי זה ג'אמפ אופ.. אם אני אגיע בכלל לג'אמפ אוף הוא בטוח יפיל..

Shai Felton

New member
אני שונאת 2 פיסס!!!!../images/Emo174.gif../images/Emo171.gif

אם יש הפלה או משהו זה נותן הרגשה שהלך חרא!

אני שונאת ג'אמפ אוף!

זה חרא זה מוציא את הסוס מהשוונג של המסלול ושוב מכניס אותו וזה הורס הכל! אוף! לונורא!

Shai Felton

New member
לא נכון../images/Emo174.gif../images/Emo171.gif

אפשר להתארגן מחדש.... ואם אל מצליחים זה פשוט חרא! לבוא לתחרו תבשביל לקפוץ 6 מכשולים בערך..... ממש שווה.

TauraMan

New member
לא נכון!../images/Emo20.gif

החלק הראשון הוא 8-9 מכשולים זה מספיק ..

לא נכון!! באליפות המרכז היה......

2 פיסס!!!! והחלק הראשון היה 6 מכשולים וגם השני!! וזה ממש מבאס שאתה מפיל בחלק הראשון וסיימת אחרי 6 מכשולים!! אתה מבזבז כל כך הרבה כסף בשביל לקפוץ יש מכשולים וללכת הביתה!!!!! אפולו הפיל לי ב-6 ולא המכשתי!! וזה ממש מבאס!!!!

למעלה