שאלות בנוגע לשיר הפתיחה

חנוש24

New member
שיר פתיחה....

שלום שלום. קודם כל הופתעתי לגלות שזאת סדרה ממש ממש חמודה, פיצוי על השיר שלנו שניהיתה אופרת סבון מטומטמת. ואיך אני מורידה את שירת הפתיחה של הסדרה..או הסוף.או מה שזה..ארקדי דוכין אם אני לא טועה ועוד מישהי.

shirlyar

New member
איך קוראים לזמרת ששרה עם ארקדי את ש

את שיר הפתיחה, תודה רבה

עזרהה ד-ח-ו-ף-!!

שלום... רציתי לדעת אם למישהו יש תשיר של הסוף וההתחלה "לראות אותה היום" חיפשתי אותו אבל יש אותו רק בביצוע של ליאור נרקיס או תיסלם משו כזה.. אשמח אם למישו יהיה תשיר צרו איתי קשר... היייייתי להית'!!

בל1111

New member
קוראים לשיר

קטראים לשיר לראות אותה היום וזה של תיסלם במקור ארקדי דוכין חידש את זה מקווה שעזרתי

שאלות בנוגע לשיר הפתיחה../images/Emo70.gif

שיר הפתיחה נקרא "לראות אותה היום" במקור מבצעים אותו להקת תיסלם. ארכדי דוכין חידש אותו במיוחד ל"אולי הפעם" הוא גם זה שיוצר את כל המוזיקה לסדרה.

shikol27

New member
הורדת השיר

יש חדש לגבי הורדת השיר? אני מוכן לשלם 100 שקל תמורת הסינגל המדהים הזה שמבצע ארקדי דוכין ולימור עמר....אני מתלהב במיוחד מהקצב ומהמנגינה שמתלווה לארקדי בפזמון.... בבקשה.....איך אני משיג את השיר...הוא הולך להיות להיט המאה ה-21

alongan

New member
הורדת השיר

בבקקשה שמישהו יגיד מאיפה להוריד את השיר ...מזה בחיים לא היה כל כך קשה להוריד שיר בבקשה עיזרו לי...

shirlyar

New member
|טקשה מאוד,אני כבר כמה זמן מנסה בכל

הדרכים זה כמעט בלתי אפשרי, הצלחתי להשיג את השיר אבל בגרסה השקטה, אני עדיין ממשיכה לנסות, אעדכן אותכם.

dududd78

New member
שיר פתיחה

לזמרת ששרה עים דוכין קוראים ...... דנה עדיני

spc1

New member
לראות אותה היום - ארקדי דוכין ולימו

לראות אותה היום - ארקדי דוכין ולימור עמר ואם מישהו מצליח להוריד את השיר שיכתוב מאיפה....

למעלה