שאלות בנושאים רפואיים

../images/Emo183.gif יש לי שאלות בריאותיות ../images/Emo122.gif

שאלה ראשונה: לליהי (בת ה- 4) יש מעיין נקודות בולטות על פני העור בגוון העור כמו פרונקלים/פלולות קטנות שגדלות ומתרבות. בכל פעם שהיא נוגעת/מגרדת במקום בו ישנה נקודה כזו ונוגעת במקום אחר היא מדביקה את עצמה באותו האיזור. רופא הילדים שראה זאת שלח אותנו לרופא עור שהוא צרב עם חנקן נוזלי את הנקודות הגדולות ולקטנות נתן לנו חומר כמו של יבלות למרוח נקודתית. בינתיים המצב החמיר. הנקודות מתפשטות עוד ועוד בכל מקום אפשרי אפילו בפות. מה שמדאיג אותי זה שעכשיו הופיעה אחת בפנים. אני דואגת מאוד. לא יודעת למי לגשת שיעזרו לי בזה. מעדיפה רפואה אלטרנטיבית. האם משהי מכירה את התופעה? איך קוראים לזה אולי מישהי יודעת כדי שאוכל לחפש על זה חומר? שאלה שניה: מתי מקבלים ווסת לאחר סיום הנקה
יש לי כאבי מחזור (ולא אני לא בהריון. בדקתי.) כבר כמה ימים וכלום לא קורה. אוףףףף.

zamzam

New member
מחפשת רופא שיניים לגוזל

הגוזל כבר אוטוטו בן שלוש ואני רוצה לקחת אותו לבדיקה ראשונה ( עד עכשיו לא לקחנו אותו ). אנחנו מאזור הצפון ונשמח להמלצות לרופא שיניים מתאים וידידותי לילדים. תודה

נטעטע

New member
נשמע כמו יבלות ויראליות

למרות שכתבת שהוא צרב אותן, ועד כמה שידוע לי ביבלות ויראליות לא מטפלים, הן עוברות לבד.

פינקי33

New member
קילופי עור בקרקפת????

לעמית יש כבר המון זמן (שנה +) קילופי עור בקרקפת. העניין הוא שזה לא התחיל מאז שהיה תינוק אלא בערך כשהיה בן שנה. כל הזמן העור שלו מתקלף וממש לא יפה למראה מתחת לשיער על הראש. לעדיו התחיל גם לפני כמה חודשים אבל פחות נורא. זה לא נראה כמו קשקשים אלא ממש קילופי עור גדולים שאני מוציאה להם בעדינות מדי פעם אבל העור עדיין נראה "נגוע". היינו אצל רופאת עור שטענה שבגלל שהעור שלהם מאוד רגיש ויש אולי נטיה משפחתית יש להן מעין "סבוריאה" על הקרקפת שתעבור עם הזמן וכרגע אפשר לטפל ב-2 משחות. ניסיתי את המשחות ואחת מהן היא שומנית נורא, ממש כמו וזלין שעוזרת לקלף את הקליפה ומשאירה שיער שומני במשך שבוע שלם, ממש מכוער. אח"כ הקליפה חוזרת לסורה. מה עושים? מתי זה עובר? יש למישהי נסיון עם זה?

פינקי33

New member
אוף ... עדיו=עידו....

ושכחתי להוסיף שזה לא משהו שנראה מלמעלה אלא רק עם "עושים שבילים" על הקרקפת...

נטעטע

New member
למרו שמן תינוקות

ולסרק במסרק כמה שעות אח"כ. קוראים לזה קליפה, גם מורן סובל מזה. השמן מרכך את העור היבש והוא יורד בעצמו, כמובן שצריך לחזור על הטיפול בכל פעם שחוזר.

פינקי33

New member
תודה נטעטע

נכון זו קליפה אבל זו לא הקליפה שיש לתינוקות (בן כמה מורן?) אלא לדברי הרופאה סבוריאה. ניסיתי בעבר שמן תינוקות. המשחה שיש לנו מאוד אפקטיבית אבל השומניות בשיער למשך כמה ימים מוציאה אותי מדעתי....

פינקי33

New member
תודה חמודה, לא יודעת איך אני עושה אותך

אופטימית (לא פירטת...) אבל אני שמחה לשמוע.... ננסה גם עם בלנאום.

פינקי33

New member
זו נטעטע נכון?

לא ידעתי שזה יכול להמשך עד גיל כזה אבל אנסה את כל מה שכתבתן כאן... כמה זמן יש את זה למורן?

אהובתי... תתני לה את מה שנתתי לך

ותרשמי את השם בפורום שאחרות/ים ידעו את השם של זה. זה ממש עוזר! כמו שכבר אמרתי לך- היבלות ויראליות ואין צורך לצרוב אותן כי זה לא יעזור. 15 "פנינים" כל יום עם המעדן/גבינה וכד' והן תעבורנה מעצמן. מצטערת שאין לי תרופת פלא... 'געגעת אליך ו-
לאמיר על חשבון היו'מולדת ולבננות שלך--> מ-כ-ו-ל-נ-ו

למעלה