שאלות בנושאים שונים

ido al

New member
שאלות בנושאים שונים

שלום: מסלול א: האם קיימים מסלולי שטח היוצאים מת"א מלבד חלקו המזרחי של הירקון ? מסלול ב: נחל תבור בעונה הזו - האם ניתן או מבוייץ מדי ? פנצ'ר א': לעיתים האופניים מתחילים לאבד אויר רק מספר ימים לאחר נסיעה. בתחילה האויר משתחרר לאט ואז פוף! מה זה צריך להיות ? פנצ'ר ב': תיקנתי פנצ'ר בפנימית עם חומר אוטם. האם לצפות לפעולת החומר בעתיד או לוותר מראש על ניפוח וגילגול ? תודה, עדו

timon1

New member
תשובות

א. לא מכיר את האיזור ב. נחל תבור בין גזית לכביש 90 אמור להיות רכיב לחלוטין השבוע [אם לא ירדו גשמים נוספים] וגם לאחר גשמים לא חזקים אין בעיה לרכב בו, מדובר על דרך כבושה למחצה המתבצבצת רק לאחר גשם רציני [יומיים יבשים ואפשר לרכב ב90% מהמקרים]. פנצ'ר א': מי אמר לך שמדובר תמיד באותו חור? היה לי מקרה דומה בפנימית עם חומר וכבר קיללתי את האמא והשכנים שלו עד שפתחתי את הצמיג וגיליתי קרוב ל50 חורים, כולם סתומים חוץ מהאחרון שהיה כנראה גדול מדי [יתכן גם שיש לך קוץ בצד הפנימי של הצמיג שעושה לך ברדאק שם]. פנצ'ר ב': לרוב חומרי האטימה שאני מכיר יש תאריך תפוגה בערך כשנה מיום השימוש [בהנחה שהחומר לא ישב תקופה ארוכה על המדף], אם עוד לא עברה שנה החומר יעבוד, בכל אופן לא הטלאי יהיה הסיבה לכך שהוא לא יעבוד. סייג:חומרי האטימה אינם אמורים לפי הגדרות יצרן לאטום סנייק בייט למרות שאני אישית הייתי עד למקרה הפוך אצלי באופניים. שכחתי משהו?

IlanShacham

New member
לגבי א'

אפשר לצאת מפארק דרום לאורך נחל איילון, ולהמשיך לאן שאתה רוצה. ראה מפות בגלריות תחת "מודיעין - פארק דרום". המסלול די דומה לירקון, עם קרקע דומה שכנראה גם בוצית בחורף.

למעלה