שאלות בנושאי הורדת שיער בלייזר

sagi26

New member
שאלות בנושאי הורדת שיער בלייזר

אני מוריד שערות עם שעווקה בערך פעם בחודש-חודש וחצי שקלתי להוריד שערות בלייזר נעזוב את הנושא הכספי שאלתי אי האם זה נכון שדרוש המון טיפולים כדי להיפטר מכל השיער? האם בגלל שאני מוריד בשעווה והשיערות שלי הם כבר חלשות ולא כמו שהיתי לפני השעוה כל התהליך הוא יותר קצר? האם זה נכון שהיא אפשר להשתזף בכל משך הטיפול בלייזר? ובקשר לכאבים אם יש כאבים שמורידים בלייזר? שמעתי שעושים הרדמה מקומית? ועוד שאלה איפה נימצא הסניף שלכם באיזור חיפה -קריות ואם אפשר לקבל טלפון לייעוץ

הסרת שיער

היי סאגי לעובדה שאת מורטת את השיער אין קשר להסרת שיער בלייזר וזה לא מקצר את התהליך. יחד עם זאת, חשוב להבין שלמרות שהתוצאה הסופית עשויה להגיע לאחר חודשים של טיפולים, מתחילים לראות תוצאות כבר לפני כן. יש אנשים שלאחר טיפול אחד או שניים כבר מרגישים בהבדל, מה גם שבין הטיפולים את יכולה לגלח את השיער. מספר הטיפולים הממוצע הוא 4-8 (למרות שאנו מאפשרים 12 טיפולים כדי להיות על הצד הבטוח) והטיפולים מתבצעים כל חודש עד חודשיים, כשהתדירות פוחתת עם התקדמות הטיפול. הטיפול עצמו לא כואב, בין השאר משום שמרדימים את האזור על ידי תכשיר מיוחד (זו לא הרדמה מקומית על ידי זריקה, אלא על ידי משחה). החשיפה לשמש בהחלט אינה מומלצת, או לפחות חשיפה מבוקרת ומוגנת, באמצעות קרם הגנה, כדי לא לגרום לכתמי פיגמנטציה על העור. הסניף בחיפה נמצא בקומה 7 של בניין הסיטי סנטר בשד' בן גוריון 6. תוכלי ליצור קשר באמצעות טלפון 1-700-50-50-46 או בחיוג מקוצר *5599.

למעלה