שאלות בנושא אמבטיה ואסלה...

imashel

New member
שאלות בנושא אמבטיה ואסלה... ../images/Emo53.gif

מס´ שאלות : 1. איך מנקים את החלקים דרכם יוצאים המים מהג´קוזי? כל אחד מורכב משני חלקי פלסטיק וקפיץ קטן - ואני פשוט לא מצליחה לנקות אותם. פרקתי, שפשפתי, השרתי במסיר אבנית - אבל הם נשארים מלוכלכים. להבדיל - איפה אפשר למצוא את חלקים חדשים כאלה? 2. איך מנקים את השחור שמצטבר מתחת לפסים הלבנים סביב האמבטיה? יש בכלל דרך? כי הלכלוך מצטבר מתחת לפס. ניקוי רגיל לא מזיז לו... 3. בנוגע לאסלה - אנחנו גרים בבית מעל שלוש שנים - ובכל הזמן הזה המים באסלה עכורים, מלוכלכים. אני מנקה, משפשפת, האסלה מבריקה, לבנה לגמרי, כחדשה, המים נקיים... לחמש עד עשר דקות בערך. אחרי הזמן הזה המים נעשים עכושים שוב, אבל בצורה מגעילה - כאילו עמדו כך שנים. אחרי זמן נמה הלכלוך נדבק גם לאסלה ויש צורך לשפשף אותו. גם הריח לא משהו... אני מניחה שזה קשור לצנרת?... הרבה הרבה תודה מראש!

סינאן

New member
חושב על אקונומיקה

שלום לך לגבי חלק 2 עם אקונומיקה לחלק 3 תוסיפי את החומר שיוצר מים כחולים ואז יהיה ריח נחמד יותר וצבע יפה לחלק הראשון אולי אקונומיקה או חומצת מלח מדוללת אבל לא היתי מנסה מכיוון שאינני יודע ממה זה עשוי בדיוק

imashel

New member
אקונומיקה לא עוזרת...

כיוון שהבעיה היא לא באסלה עצמה. מאותה הסיבה גם המים הכחולים מאבדים מצבעם הכחול ומן הסתם גם מריחם הנעים... אולי חומצת מלח?...

אבטיפוס

New member
ניקוי אסלה

האם חשבת לנקות את הניאגרה. בטוח שהוא מלא לכלוך וחלודה, תפרקי אותו ותנקי מחלודה ואבנית ואני בטוח שהמים יהיו שוב נקיים

אני1

New member
יש בחולון חברה בשם הידרה

באזור התעשיה חולון מול חמת לשעבר . נדמה לי שזה רחוב האופן

למעלה