שאלות בנושא אפי-נו

תבימבה

New member
שאלות בנושא אפי-נו

אני חדשה כאן (שבוע 29), ומתחילה להתכונן לרעיון הלידה הקרבה (לידה ראשונה). רציתי לדעת איפה משיגים את האפי-נו וכמה זה עולה, מתי כדאי להשתמש בו והאם ניתן להשאיל או חובה לקנות? (אין לי ממש מושג מה זה אבל שמעתי על זה שמועות). אני מאוד צרה ומפחדת מאוד מקרעים וחתכים. בנוסף לכך בשבועות האחרונים התנפחו לי השפתיים חיצוניות של איבר המין בצורה משמעותית והנרתיק כמעט " נסגר" המנפיחות. הרופא אומר שזה ורידים מורחבים בפות (לא על סמך בדיקה אבל אמר שזה נפוץ), לדעתכן יש מה לעשות והאם זה נוגד שימוש באפי-נו? סליחה על מבול השאלות ואשמח אם מישהי עם ניסיון תוכל לעזור.

אם פי 3

New member
נדמה לי שאת רוב התשובות

תמצאי כאן: http://www.epi-no.co.il/ היבואניות ממליצות לא להעביר מאשה לאשה, אבל אם משתמשים בו רק עטוף בקונדום, אז אני לא ממש מבינה מה הבעיה עם זה.

תבימבה

New member
תודה על הקישור

אכן מצאתי שם את רוב התשובות, עכשיו אני בדילמה כי כתוב ששם שנשים שסובלות מדליות בפות לא יכולות להשתמש במכשיר, ואני אכן סןבלת מזה. אני לא יודעת אם עד שבוע 36 זה יעבור או רק יחמיר (בנתייים זה רק מחמיר) ואם זה ישאר מה האופציות האחרות העומדות בפני, בעיקר אני מתלבטת אם להתייעץ ברופא שלי שהוא אדם נחמד אבל כל ההחלטות שלי על המנעות מבדיקות מסויימות שהיו הכרחיות לדעתו לא נראו לו.

אם פי 3

New member
את יכולה להתייעץ עם היבואניות

אילנה שמש ורותי קרני הורביץ - או דרך האתר הזה (בטח יש פרטי התקשרות), או דרך אתר "אמנות הלידה" אילנה היא מיילדת ובטח תוכל לענות (ואין חשש שתשובתה תהיה אינטרנסטית)

למעלה