שאלות בנושא הדפסות מהבית

שאלות בנושא הדפסות מהבית ../images/Emo82.gif

אם אני רוצה לבצע שרותי הדפסה מהבית, איך עלי להתחיל ? איך לתמחר ? הציעו לי פה בפורום להדפיס עבור סופרים, אבל איך אני מגיעה אליהם? תודה

buzy2

New member
גם אני שואלת

איך? כמה? למה? איך מגיעים לעבודות עריכה בהוצאות לאור?

דפנה מי

New member
גם אני...

ובכלל הדפסות עבור מורים/סטודנטים (אולי אפילו תואר שני) זה כדאי?

אהובה.א

New member
הדפסות מהבית

תמחור הדפסה 1. שעת העבודה שלך - אלו אמורים להיות שעות עבודה שכתבנית מסוגלת לבצע ולא לפי מחיר של כל אחד שמדפיס עם אצבע אחת. אם את מסוגלת להקליד לדוגמא 100 מילים בדקה (סתם זרקתי מספר. אל תתפסי אותי במילה) ויש לך 500 מילים בדף זה אומר שבתוך 5 דק' את מסיימת דף. אם את צריכה להדפיס 20 דפים זה יקח שעה וחצי רצוף. כמובן , שיש מנוחה באמצע - אז זה יקח בממוצע שעתיים. שעתיים של עבודה את צריכה לקחת מינימום 50 ש"ח. לא כולל חומרים. 2. חומרים - דפי הדפסה שאת קונה , דיו למדפסת , דיסקטים למחשב וכו'. החשיבי את החומרים + הדיו בערך כ 200 ש"ח ל - 1000 דפים. 3. כשמבצעים הקלדה ומעתיקים לדיסקט המחיר הוא שונה בשל העובדה שלא משתמשים בדיו ודפים רבים. ההדפסה מתבצעת אצל האדם בביתו. את רק מתמחרת את ההקלדה. עכשיו תעשי לך את החישובים. בהצלחה לך

buzy2

New member
תשובה מקצועית בהחלט, ואם נניח...

שאת גם צריכה לערוך קצת את החומר? ומה לענות כשואלים כמה את לוקחת לעמוד, אם עדיין לא ראית את החומר? ןשאלה הכי חשובה - היכן הכי טוב לפרסם את עצמך ולהשיג עבודה?

אהובה.א

New member
אם יש לך הגהה

זה תלוי. אם החומר די קשה ואת נאלצת להשתמש בספרים מקצועיים - העלי את המחיר. אל תחששי. הם זקוקים להדפסה שלך באותה מידה שאת זקוקה לכספם. את יכולה לפרסם בלוחות המודעות באוניברסיטה הקרובה לביתך. במנזה (קפיטריה) של האוניברסיטה. במזכירות המכינות. בעיתון המקומי (זה יעלה קצת יקר מידי. לשיקולך). והכי טוב , פרסום טוב בין חברים. חברים מרוצים מביאים עוד 10 חברים. חברים שלא מרוצים - יגרמו לעוד 100 לא לבוא אלייך. וחשבי בגדול. חשבי על העניין כמה את טובה. יאללה , קדימה לעבודה. בהצלחה

buzy2

New member
../images/Emo51.gif ועוד שאלה קטנה לפני ש...

אני נגשת לעבודה... מתי לדעתך התקופה החמה ביותר מבחינת הצורך במדפיסים? אצל הסטודנטים ואחרים. עכשיו נראה לי כולם יוצאים לחופש וזה אבוד, לא?

לפני ש....מה?

עוד שאלה ..עוד כסף
חחחחחחחח ...סתםםםם לדעתי התקופה הכי טובה אצל סטודנטים זה סוף סימסטר ...

אהובה.א

New member
לאאאאאאאאא

התקופה הכי טובה זה חודשיים לפני סוף הסמסטר. אז מקבלים את כל עבודות הגמר שיש להגיש עד סוף הלימודים. בסוף הסמסטר זה כבר מאוחר מידי.

למעלה