שאלות בנושא פורמטים

talital

New member
שאלות בנושא פורמטים

מבין הפורמטים הבאים: JPEG, GIF, GIF89A, GIF87A, BMP איזה פורמט גרפי מתאים לתצלומים איזה פורמט מומלץ לשרטוט טכני איזה פורמט מתאים לרשת האינטרנט מה יותר חסכוני בנפח JPEG או GIF.? תודה רבה

@poet

New member
פורמטים של תמונות

בעיקרון האיכות הדיגטלית הכי טובה ה bmp אבל העניין שזה שוקל המון , אבל הכי מתאים לצילומים מקצועיים כי הפורמט הוא הכי איכותי ולא הורידו בו שום צבע לגבי השאלה השנייה jpga הוא מאוד מצומצם , אבל gif הוא פורמט ששוקל מעט יותר התצלום יוצא טוב אבל לא איכותי במיוחד ומשתמשים בו בעיקר באתרים בידיעה שהאקספלורר יפתח את זה בזמן מועט יחסית (עקב העובדה שרוב המשתמשים הממוצעים משתמשים בפס רוחב צר ) לכן העיצה שלי , לגבי תצלומים שרוצים להדפיסם , או לצפות בהם באיכות גבוהה bmp אבל אם את מתכוונת לעלות תצלום לאינטרנט רצוי לעשות את זה עם gif בהצלחה

runa5

New member
gif או jpeg

תראי - לגבי סוגי הפורמטים שציינת אני לא ממש בטוחה לכן אני לא מתייחסת. אבל, לגבי איזה סוג מתאים לאינטרנט או מה פחות תופס מקום - לגבי האינטרנט כשאנו מוסיפים תמונה לאתר מסויים בד``כ הוא מכיר את ה - gif כתמונת אנימציה ול - jpeg הוא מתייחס כאל תמונה רגילה. מהנסיון הקטן שיש לי עם תמונות - ה - gif תופס פחות מקום, כמו שאת מבינה גם שאני ממליצה לעבוד עם סוג זה של תמונה. אבל.... אם לא תנסי ותשווי ביניהם - לא תדעי. ביי זהבה

למעלה