שאלות בנושא

אוקה

New member
שאלות בנושא../images/Emo9.gif

אני רוצה לגשת לפסיכומטרי במועד יולי 1. יש מורים פרטיים שבאים לבית ומדריכים באופן פרטי?, אני גרה באיזור י-ם איפה אני מוצאת אחד כזה? 2. כמה זמן מראש אני צריכה להתחיל להתכונן? 3. כמה נהוג לשלם עבור שיעור של שעה למורה פרטי? 4. במקרה שמישהו מהפורום הוא מורה פרטי שכזה...שיפנה אליי במסר בבקשה!

אוקה

New member
כולם פה כל כך חכמים...אבל

לענות על שאלות פשוטות- זה אתם לא יכולים? סתם, הכל ברוח טובה, אבל אולי בכל זאת תענו לי?

dovyair

New member
תשובות

1. יש מורים פרטיים, כרגע לא זכור לי מישהו בי-ם אבל אם יעלה לי אשלח לך. 2. כמה שיותר - תלוי במצבך הנוכחי. 3. שיעור פרטי כזה הגיוני שינוע בין 70 ל- 100 ש"ח לשעה (=60 דק´, זה לא אוניברסיטה). 4. אני כן, אבל אני לא יודע אם יהיה לי זמן להגיע לי-ם. ישנם מכוני פסיכומטרי שגם מספקים מורים פרטיים. אחד כזה שאני מכיר הוא AIC (פעם עבדתי שם) אם אני זוכר נכון, המספר שלהם הוא 1-800-82-82-82

../images/Emo127.gif

לפי דעתי אידיאלי להתחיל ללמוד 3 חודשים לפני המבחן כאשר בחודש הראשון רק תעברי על נושאים בכלליות ותלמדי מילים ובחודשיים שלפני המבחן תעשי תרגולים אינטנסיביים ועשרה ימים - שבוע לפני המבחן תעשי בכל יום מבחן שלם. אם תתקלי בבעיה או אם יהיו לך עוד שאלות או סתם תרצי לספר לנו איך את הולכת ללמוד את מוזמנת לשתף אותנו! שיהיה בהצלחה!

למעלה