שאלות בסיסיות על פרימייר

שאלות בסיסיות על פרימייר

אני יודעת שזה ממש שאלות של מתחילים אבל ממש אין לי זמן להתחיל ללמוד הכל לבד... 1. איך אני עושה פייד? ואיך אני מאריכה אותו? 2. איך אני עושה ששתי תמונות יהיו הרקע אחת של השנייה (נגיד שרואים בנאדם מדבר ותוך כדי איזה שביל שהוא כביכול הולך בו)- אני זוכרת שראיתי את זה פעם ושגם אמרו לי שאפשר לכוון כמה בדיוק להכניס את התמונה (אם זה יהיה רקע ממש ועד לכך שהן תהיינה שוות)? 3. הבהרת תמונה / הכההתה? נגטיבים? וכו'? 4. אם אני רוצה להפוך תמונה, כאילו, מראה, שרואים את דמות בצד ימין אבל אני רוצה להפוך/לסובב את התמונה שיראו אותה בצד שמאל... אפשרי? זהו, אני מניחה. תודה :)

matan_fla

New member
תשובות פרימייר

תוספות: 1.כדי לפתוח את הקו האדום ששולט על השקיפות צריך ללחוץ על החץ משמאל לשם השיכבה. 2.את 2 אני לא בטוח שהבנתי אחרי כל הוספה של אפקט או שינוי שקיפות צריך לרנדר בעזרת אנטר.

GaLi17

New member
שאלה 2

נראה לי שמה שאת צריכה לעשות זה לשים קטע אחד בvideo1 וקטע שני ב video2 ואז לשחק עם הפס האדום של ה fade שהסבירו לך הודעה מעלי. וככה תראי את שני השוטים במקביל...

pinoki

New member
בדיוק + תוספת....

אמממ את צריכה לשים כמו שאמרה גלי, קטע אחד בוידאו 1 ואת הקטע השני בוידאו השני. וכעת את פותחת את הטרק, (שתראי את הקו האדום) ואז, תורידי אותו לאמצע (במקום למעלה ) ואז התמונה תהיי יותר בהירה. לגבי 4 אני לא בטוחה שאפשר.. אממ לא שאני יודעת... לגבי 3. אפשר לשחק עם הצבעים , זה באפקט, תוכלי לשנות צבעים וגוונים.

אפשר את 4 ../images/Emo16.gif

לחצן ימני > FILTERS > MIRROR. נ.ב.- אני יודע שזה קיים, אף פעם לא בדקתי איך זה עובד.
ניר

אז זהו...שאני לא יודעת

איך פותחים את הקו האדום הזה... וגם, איך אני גורמת לאפקט להיות על הקטע שאני רוצה? לאן לגרור אותו בדיוק? בבקשה תנסו להסביר ברמה של "תלחצי על adadad" ואז על "dfslkfslf" - זה ממש יעזור לי יותר :) תודה בכל אופן!

ב-VIDEO 2 ומעלה...../images/Emo16.gif

יש חץ אפור ליד הכיתוב "VIDEO *מספר*" (יש את אותו חץ גם על VIDEO1 אבל למטרה אחרת.), בלחיצה על החץ הרצועה "תתרחב" ויופיע הקו האדום.
ניר

למעלה