שאלות בסיס

שאלות בסיס

שלום רב לכולם אשמח אם תוכלו לעזור לי עם השאלות הבאות 1) תוך כמה זמן אוכל להפוך מהתמונה המצורפת לזה : http://thebosh.com/upload/2010/06/1...ldo Armani Underwear Advertising Campaign.jpg 2) אשמח לעצה לגבי ההבנה הבאה שלי: הגובה שלי הוא 170, לכן אני לא רוצה להתרחב יותר מדי היות ומה שאצל אדם גבוה יהיה סמטרי יתן לגוף בגובה הזה מראה יותר גוצי מאשר סימטרי, ולכן ההתרחבות לרוחב צריכה להיות מתונה. 3) באתר של ישראבודי ראיתי שתוך כמה זמן מגיעים לתוצאות מדהימות, האם כדאי ללכת ליעוץ אצלם, או שניתן להגיע לתוצאות לבד ולימוד מהם הוא למעשה הכנסת התוספים שלהם בהכרח ? 4) יש לי אני מאמין כשעה 4 פעמים בשבוע להשקיע, אך מעט כסף, האם תוכלו להמליץ לי על איזו שיטה מהבאות כדאי לי ללכת : - להיפגש עם מאמן כושר אישי מספר פגישות שידריך אותי לגבי אימון נכון ויחד עם תזונאית ספורט יתווה עבורי את הדרך המדוייקת לתוצאות שאני רוצה? - ללכת למכון כושר ותזונאית ספורט. האם מאמן אישי יוכל לעזור לי לבנות מערכת אישית שבה אוכל להתמיד גם בלי להיפגש איתו כל שבוע ? ( שהרי זה ייתן לי גם הבנה עצמאית שאוכל להתמיד בה כל חיי וגם יחסוף עבורי כסף ) תודה רבה !

הר ניר29

New member
שלום

1. לא ניתן לומר בדיוק, ישנה אפשרות שלעולם לא. 2. לא ברור מה השאלה שלך... 3. שינוי גופני הוא בעיקר שינוי תזונתי, לא כולם חייבים מסגרת מלווה. 4. אני ממליץ לך קודם לקרא הרבה, להבין מה ניתן ומה לא ניתן לשנות, לעשות תיאום ציפיות עם אנשי מקצוע. * פגישות תקופתיות עם אנשי מקצוע בהחלט יכולות לסייע בהשגת תוצאות רצויות.

תודה התשובות המשך...

אני מבין ששינוי גופניח הוא בעיקר תזונתי, השאלה אם אני לא כדאי לי להעזר בתונזאיות שלאו דווקא קשורות לאתר הזה של ישראבודי שבעיקר ימליץ לי על מוצריו. באמת יש סיכוי שלעולם לא? סהכ אני אוכל מלא ואני נשאר יחסית רזה, אז אם אתאמן ואשנה את ההרגלים התזונתיים מה אמור להפריע ? תודה על ההמלצה, איזה חומרים כדאי לי לקרוא ?

הר ניר29

New member
אף אחד לא יכול לומר לך בוודאות

האם תגיע לתמונה הרצויה או לא. אני לא יכול להמליץ לך אם להפגש עם אדם א' או ב', כי אני לא מכיר אותם. לא משנה עם מי תפגש בהתחלה השינויים יהיו נרחבים, ככל שתתקרב לקצה היכולות שלך החידודים והמקצועיות שלך ושל אלו המלווים אותך תהיה חשובה יותר. לכן, 1. תקרא חומרים למשל ב www.kilogram.co.il. 2. תקבע פגישה עםתזונאי/ת עם רקע בתזונה המשלבת פעילות גופנית. בהצלחה

oridoron77

New member
תשובות בהמשך תשובותיו של הר ניר

בשביל הגיע למצב של מאסת שריר גבוהה ואחוז שומן נמוך (מאסת שריר גבוהה זה דבר יחסי בכל היבט שמשווים אליו), צריך לעבוד נכון. 1. אימונים למטרת היפרטרופיה (עלייה במאסת שריר), למשך תקופה מסויימת. האימונים יורכבו מתוכנית הכוללת תרגילים אשר יגרמו לתהליכים הללו להתרחש בצורה המוגברת שאפשר. *תוכנית כזאת תהיה חייבת להיות מורכבת ע"י איש מקצוע (מאמן מוסמך במקרה הזה), שידע ללמד את הטכניקה של תרגילים מכריעים וחשובים. 2. לאחר שהתכונית תהיה קיימת, תצטרך להיוועץ עם תזונאי\ת ספורט (זו הבחירה הטובה ביותר מבחינתך) על מנת לתת לגוף את המשאבים והסביבה הנכונה, כדי שתהליכי היפרטרופיה יתרחשו. *בתקופה הזאת סביר להניח שתעלה אחוז שומן, וככה הדברים עובדים, אין מה לעשות איתם. 3. אחרי שתצבור מספיק מאסת שריר (עניין של לפחות 3-4 חודשים), אפשר לעבור לאימונים ותפריט למטרות חיטוב= הורדת אחוזי שומן, תוך כדי שמירה על מאסת השריר ככל האפשר. גם אלה יבנו ע"י אנשי המקצוע שהזכרתי. את התהליך הזה אני מנחש שמקבלים גם בישראל בודי, כיוון שככה הדברים נעשים בצורה הטובה ביותר. מבחינה כספית, כמו כל דבר, יעוץ עולה כסף, ואוכל עולה כסף, וגם חד"כ יעלה כסף. תברר אם אתה מסוגל להתחייב לכך כלכלית לפני, כיוון שכל מה שציינתי הוא בגדר חובה להשגת התוצאות על הצד הטוב ביותר. *לגבי השאלה האחרונה: "כן", הפגישה יכולהל להיערך אחת ליותר משבוע, למרותש שבהתחלה ההייתי כן בוחר באופציה הזאת, על מנת לבנות את הטכניקה. בהצלחה אורי

אין אפשרות ליצור איתכם קשר אישי ?

ניסתי לשלוח לכם מסר אישי ללא הועיל ...

אולי הבעיה אצלי נחכה ונראה

גולש יקר, העמוד שניסית לגשת אליו אינו קיים. הודעה אוטומטית נשלחה על התקלה למנהלי המערכת. באפשרותך לגלוש בחזרה אל העמוד הראשי

למעלה