שאלות בעיות טענות ושאר ירקות

psychoza girl

New member
פסקול

ידוע לי שיצא לסדרה עכשיו בארץ פסקול של הסדרה.. מישהו יודע על הרשימת שירים שיש שם ויכול לכתוב כאן?

ברוש 13

New member
אוףףףף

אוףף יש לי רגשות מעורבים כאילו מצד אחד אני שמחה-יש ניפטאק צד שני אני עצובה-נגמר ניפטאק וזה כלכך מעצבן כי התכונית שאני הכי אוהבת
עוד מישהו מרגיש ככה? או שאני לבד בעסק הזה?!

moofi

New member
שאלה לא קשורה...

לפי מה שהבנתי יש פה אנשים שצופים בסדרה זהות בדויה <אליאס>... אז רציתי לשאול מה היה בפרק הקודם .. פיספסתי אותו.. ובפורום של התוכנית לא עונים לי בכלל.. אז מי שיענה באמת באמת תודה!!!

psychoza girl

New member
עונה שנייה

יש למישהו מושג מתי מתחילה העונה השנייה של ניפ/טאק? מקווה ששבוע הבא לא, כי אני כל השבוע הזה לא אהיה בבית, אז אשמח לתשובה:) ביי

arielbbb

New member
כמה הערות לסוף עונה-

היה כל כך כיף שהפרק ארך..והיה מרגיז שכריסטיאן הסכים לגדל את הילד. תגידו לי! זה מה שחסר לנו??!! נורא. היה נחמד שג'ינה וג'וליה נהיו חברות, רק שירכלו יותר בינהם ויהיה נחמד!! בפרק הזה למדנו לאהוב/לרחם על גרייס...

anna LP

New member
הורדתי את הפרק האחרון..

מהאימיול, כי פאקינג פספסתי!! ורציתי לדעת אם מישהו יוד מאיפה אני אוכל להוריד כתוביות כי לא נרא הלי שאני אבין הרבה

G e o r g i a

New member
אוףףףףףףףףףףףףף!../images/Emo46.gif

הפסדתי את הפרק כי חשבתי שהוא מתחיל ב-11!!! אני לא גולשת קבועה בפורום הזה, אז לא ראיתי שהודעתם שהוא יתחיל ב-10! אוף אוף אוף! רשת המטומטמת הזאת. איך אני אוכל לראות אותו?

dar dar5

New member
בבקשה../images/Emo140.gif../images/Emo29.gif

1. Perfect Lie, A - The Engine Room 2. So Damn Beautiful - Poloroid 3. Angels - Wax Poetic/Norah Jones 4. Fever - Daniel Ash 5. All The Way To The Top - Jazzupstarts 6. Headphonist, The - Kinky 7. Falling - Chris Coco 8. Cosmopolitans - Erin McKeown 9. Price Of Love - Client 10. Just Be Me - Kirsty Hankshaw 11. Lonely - Bebel Gilberto 12. Elvis - Alpha 13. Following - ChungKing 14. Pride - Syntax 15. Perfect Lie, A - The Engine Room

G e o r g i a

New member
היי. תוכלי לשלוח לי במסרים

את מה שחיפשת? זאת אומרת, את השם שעשית לו חיפוש באימיול? תודה.

RenanaD

New member
../images/Emo45.gif אנשים דוחים ברמות! ../images/Emo5.gif ../images/Emo131.gif

Rachel47

New member
נכון..אני מזה לא יכולה לסבול..../images/Emo15.gif

איך שנכנסים..זה פשוט.. תוקף אותך מכל הכיוונים.. הרוע שלהם..

moofi

New member
אז....

מישהו מוכן להסביר לי מה היה? לפחות אתם תענו לי... אתם התקווה היחידה שלי

למעלה