שאלות בעניין חוויות של סבא/תא!

suzi35

New member
שאלות בעניין חוויות של סבא/תא! ../images/Emo140.gif

אם מישהו בפורום הזה נכנס לכאן הבוקר אני אודה אם יוכל לשתף אותנו בתחושות שלו לגבי: 1. איך היה להיות סבא וסבתא בשונה ללהיות הורים חדשים? מה היה שונה בחוויה? 2. האם היותך הורה עזר לך להתרגל לתפקיד של סבא/סבתא ובאילו מובנים? 3. מה ציפיתי שיהיה כאשר יהיה לך נכד, ז"א כשתהפוך לסבא/סבתא? הכוונה כמובן לערכים רגשיים ולא שתהיה ברית או משהו כזה. ושוב תודה על העזרה, ותכתבו הרבה כמה שמתחשק. אני זקוקה לזה לשם עבודה לאוניברסיטה, וכמובן הכל בעילום שם!

בוקר אור גם לך ../images/Emo8.gif

אני אנסה לענות לשאולותייך בשאלה.(
) 1. לא הבנתי את מבנה השאלה?
2. אם לא אהיה הורה איך אהיה סבתא?
3. הצפיה שלי מהנכד ? שיהיו לו חלונות חשמל וגיר אוטומט.
האמת?
תנסי לנסח שוב את השאלות,כרגע הם נראות ממש לא לעניין (או שמהאנג אובר של אתמול יש לי בעייה בהבנת הנקרא
)

אורא

New member
סיגלוש שכחת לציין שאני

דורשת גם סאן רופ
ויש לך בעיות קשות בהבנת הנקרא לאחר אתמול
הגיעו שמועות לאוזני שראו נהגת באילת שנהגה בזיג זג
וצחקה כל הדרך......
תגידי לי אף שוטר לא עצר אותך

הגנובה

New member
סיגלי... את ח-ו-ר-ג-ת אותי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כל זה עוד לפני שח-ר-ג-ת-י את הבת שלי

נראה לי אולי...

שבפורום סבים וסבתות תמצאי תשובות קצת יותר מדויקות לשאלה הזאת. ועוד דבר, יש משהו מעט לא "מחקרי" בנוסח של השאלות, שמזמין לענות תשובות לא הכי ממוקדות. לא רואה איך אפשר לבנות מזה עבודה לאוניברסיטה.

ריפי, המבנה הובן לך? או שמשהו אכן

נדפק לי מאתמול? נסעתי הביתה יחסית בסדר אבל לא הייתי שקועה בנהיגה וזה היה מסוכן מאוד. מה שהיה אתמול עזר לי להשתלט ב "שנאטי" על הבית, בעלי שאל אם יש לי מאהב? בגלל החיוך מאוזן לאוזן והסבלנות שגיליתי על הבלאגן שהשאיר אחריו באמבטיה. העיקר שנאמץ לנו נוהג לימים כאלה ולו רק בכדי לא לשקוע בשגרה המגעילה של מדינתינו.

אורא

New member
אני מקווה שענית לו שאין לך

מאהב
אלא מאהבת
ואני שמחה שלמרות חוסר הריכוז לא עצרו אותך שוטרים אתמול
ואם הוא משאיר בלאגן במקלחת, תמיד תתקלחי לפניו

אני לא מעיזה לספר לו על הפורום הזה

הוא יודע שאני שותפה בפורום אבל לא יודע את שמו (ולא בגלל שהוא יכנס חלילה -אין לי בעייה עם זה בכלל אלא בגלל שהוא מתבייש שאני משתפת בחיי האישיים. (כל אחד ושריטתו הוא)). אני תכף חוזרת אליכן אני רצה רגע לעשות משהו דחוף. לא לברוח

אני דוקא סיפרתי../images/Emo15.gif

ליניב על הפורום וכבר שבועיים שאני רוצה להכנס ולהראות לו רק שלא יוצא לנו מפאת חוסר זמן לשבת יחד על המחשב.

אורא

New member
אני לא סיפרתי כלום ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

וגם לא אספר כלום, זה שלי פרטי ואף אחד לא ייקח את זה ממני
חוץ מזה אין לי מחשב בבית, כך שהוא לא יכול להיכנס והוא לא יודע שקיימים דברים כאלה... מרוקאי
שכחתן...

זה לא מסוכן ../images/Emo35.gif

יניב יכנס ויראה את כל הליכלוכים שכתבנו על הוריו
לך זה בסדר, אבל אנחנו בטח נפגש בברית ב"ה או במפגש אחר והוא יתחיל לקשר כל אחת למה שכתבה על הוריו. איזה פ א ד י ח ה
אני כבר מתביישת

אורא

New member
קודם כל טוב לדעת שלבעלך ../images/Emo3.gif

קוראים יניב, דבר שני הוא לא צריך לדעת מאיפה אנחנו מכירות, שמעת פעם את המשפט שקר לבן
מה שלא יודעים לא כואב....
אין לך מה להתבייש,

כפרה,סיגליתי../images/Emo15.gif

תלמדי, הולכים מהסוף להתחלה. ככה הסיפורים של האחרים נשמעים כאילו הם לקוחים מסרטי אימה. אנחנו קטנים ליד הרבה בנות שמספרות פה את סיפוריהן ואני לא אומרת זאת בציניות. אני מתכוונת לזה
אם אנחנו באמת דומות, אז אין סיבה למבוכה. אני בד"כ שמה ...ן או קצוץ ואומרת מה שאני חושבת לטוב ולרע.

smagi

New member
יו ../images/Emo2.gif גם לבעלך יש את זה ../images/Emo35.gif

חשבתי שרק בעלי עם הפראנויה של לא לספר דברים אישיים לאחרים.

לא מגי, הוא פשוט יודע ../images/Emo8.gif

שאני נקראית במשפחה שלי שלו ה "שושואיסטית"
ויראה לו מוזר שפתאום פה אני פתוחה וכולכן/ם יודעים עליי כמעט הכל. זאת לא פראנויה זאת פשוט סתירה בנוהלים האישיים. (טוב, נו מאזניים או לא
)

אורא

New member
גם אצלנו זה כך ../images/Emo11.gif הוא פשוט

שונא וכועס שאני מספרת דברים
זה גרם יותר מפעם ופעמיים למריבות וויכוחים...

../images/Emo28.gif

הכל תקין
את היחידה (כמעט) שלא שתתה אתמול. המבנה יש בו משהו לקוי כמובן..... אולי ניסוח מחדש יסדר אותו יותר ברור, וגם יוביל לאיזה סדר לוגי שיביא לגזירת מסקנות.
לחייך חמודה. שאת פיקחת ומפוכחת.

הגנובה

New member
אני לא מבינה דבר אחד....

אתן מתעמקות במבנה
... לי קשה להתעמק במבנה רק מהפחד שמעוררת בי המחשבה שאהפוך סבתא בקרוב
- הלוווווווו
- הילדה שלי קטנה.... ואני קטנה
.... נכדים
....

הגנובה

New member
אם אני הופכת לסבתא בשלוש השנים

הקרובות.... א-נ-י ח-ו-ר-ג-ת א-ת ה-ב-ת ש-ל-י
- היא רק בת 14.... אז אין לי מושג עדיין איך לענות לך על השאלה הזאת....

למעלה