שאלות בענין טיול מאורגן לסין

יוליקה

Member
מנהל
שאלות בענין טיול מאורגן לסין

מניסיון של מטיילים...כמה שאלות:

בכל מקום שאני בודקת בנט, כתוב משקל אחר... מה המשקל המותר לטיסה לשם וחזרה...
מזוודה אחת או שתיים....(טיסת אל על...לבייג'ין וחזרה מהונג קונג)
מה עם מזוודת טרולי. מה המשקל המקסימלי?

איזה אביזרים כדאי לארוז איתנו שכדאי שיהיו לנו !!!
האם במלונות 4 כוכבים יש מקררים בחדרים?

תודה למשיבים

kogawa

New member
יוליקה שלום

ראשית, זה לא בדיוק הפורום המתאים - נסי בפורום טיולים וחופשות בחול (יש קישור מצד שמאל בדף זה).
&nbsp
המשקל המרבי אינו תלוי ביעד אלא בחברת התעופה וכל חברה יש לה הגבלות משלה - לרוב 20-25 קילו בבטן המטוס ועוד 8 קילו במטען הנישא איתך. הבעיה לרוב אינה במשקל שמותר להביא בטיסה בינלאומית, אלא במשקל המרבי בטיסות פנים בסין, שלרוב אינם עולים על 20 קילו. החברה המארגנת אמורה לתת לך את הנתונים הללו, כפי שאני כמדריך לסין מציין זאת לנוסעיי. אם תכנסי לאתר שלי, לחלק הטיולים, הטיול הבא, תוכלי לראות תדריך לנסיעה בטיול מאורגן לסין עם כל הנתונים אותם מוסר מדריך בתדריך לפני נסיעה לשם, כפי שיש ברוב החברות, ושם יש גם רשימת ציוד מומלץ.
&nbsp
לגבי כוכבים, למרות שהחברות מציינות זאת, אין מלונות כוכבים בסין (או בישראל) בגלל שהשיטה הזאת אינה פועלת. יחד עם זאת, במלונות אליהם לוקחים חברות הנסיעות יש לרוב מיניבר וקומקום חשמלי בכל חדר. ושוב, המדריך המיועד אמור לענות לך על שאלה זאת בגלל שהוא יודע היכן תשתכנו בדיוק, ולשם כך יש מפגש קבוצה. אם את נוסעת בחברה שאינה עורכת פגישה מקדימה, שאלי את החברה מי הוא המדריך ופני אליו ישירות, ולהבא, בחרי חברה שמכבדת את עצמה ונוסעיה, העורכת מפגש תדרוך לפני נסיעה לסין.
&nbsp
על מרבית היעדים השגרתיים בטיולים מאורגנים לסין כתבתי באתרי שבחתימתי, כך שאמור להיות שם הדרכה כמעט שלמה לנוסע, גם אם המדריך אינו מכיר דיו את סין, ויש לצערי מדריכים רבים כאלה בשוק.
בהצלחה בטיול,

יוליקה

Member
מנהל
תודה לך על התשובה המפורטת

אני אכן נוסעת עם חברה מוכרת - אשת טורס
ואני באמת מקווה שיהיה מפגש מקדים לקבוצה.

שוב תודה לך על התשובה המפורטת שעזרה לי מאד.

למעלה