שאלות+בקשה לביקורת

kiti cat new

New member
שאלות+בקשה לביקורת

יש לי פוטושופ כבר איזה 4 ימים וניסיתי לרטש תמונה של חברה שלי (הקובץ) וכפי שאתן* רואות עשיתי לזה שלוש גרסאות.. יש לי כמנה שאלות: למה לפעמים הפלסטר והחותמת עושים שחור או פשוט מעורבב? אני עובדת בשכבות (לייר), כלומר שכבה אחת לכל התמונה, שכבה לעור, שכבה לעיניים וכו.. הבעיה עם זה (חוץ מזה שזה איטי בטירוף) שכרציתי לשנות את צבע העור לכל הגוף העיניים (שהיו באזור משל עצמן) לא הסכימו להשתנות! למה? ניסיתי לעשות את זה גם בלחיצה על השכבה שלהם ובראייה של כל השכבות אבל אפשר לעשות רק אם רואים רק את העיניים, מה שממש מגביל ומקשה... (ניסיתי לעשות עליה אור שיגיע מאיזשהו כיוון, לעשות אור זה קשה ועוד יותר כשאזור שלם לא מוכן להיות מואר!) איך עושים תוספות שער כך שיצאו טוב? וגבות טובות? אני לא אוהבת את הגבות האלה כל כך... ואת הריסים, למעלה לא מתה עליהן ולמטה הייתי צריכה לטשטש אותן קצת כי לא הצלחתי להכהות אותן בלי שהיא תראה נורא ולא יכלתי להשאיר אותן אותו הדבר כי זה לא נראה ממש טוב לדעתי איך עושים שפריטים יהיו יותר מבריקים? רציתי להבריק קצת את התכשיטים ממ... אני אשמח לכל בקורת ועצה! תודה *אני כותבת בלשון נקבה אז סליחה לכל הבנים!

Nienna17

New member
מצטערת

את שאלת כל כך הרהב דברים בבת אחת, בלי שאני אצליח להבין מילה אחת. התחלת להגיד משהו לגבי שכבות שעבדת איתן ולמה כשעשית משהו זה לא השפיע עליהן. דבר ראשון אם נתת אפקט מסויים לתמונה המקורית, כאשר השכבות שמעל (הכוללות את השינויים בעור ובעיניים וכו') זה לא ישפיע עליהן, מכיוון שזה פשוט בשכבה נפרדת. אם את רוצה שזה ישפיע על הכל את צריכה ליצור שכבה חדשה שתהיה מעל לכל השכבות. השאלה היא אם מה שאת עושה זה משהו לתמונה גמורה או משהו שאפשר לעשות בשכבה ריקה. אם את צריכה תמונה שלמה בשביל זה אז פשוט תלחצי על : SHIFT+CTRL+ALT+E = תראי שנוצרה לך תמונה אם כל מה שאת בעצם רואה כרגע. תוודאי שהשכבה האחרונה שיצרת תהיה מעל כל השכבות האחרות ותעשי בה מה שתכננת. מצטערת מהנקודה הזאת לא ממש הבנתי מה את רוצה.

kiti cat new

New member
תודה!+ניסיון להסביר את השאלות

סורי, אני חדשה (=מאוד מבולבלת) ובאופן טבעי מאוד מבלבלת, אני אנסה הפעם להיות יותר מובנת.. איך עושים תוספות שער? אם אני רוצה לנפח אותו או לשנות לו את העיצוב? איך עושים גבות? (שנראות כמו גבות ולא קווים שחורים כמו אצלי
) אני רוצה לגרום לתכשיטים להבריק יותר, איך? מה דעתכן על הליטוש שלי? עצות הערות והארות? תודה וסליחה על הבלבול המוקדם

למעלה