שאלות בקשות והסברים

שלום אפשר שאלה../images/Emo35.gif

ישלי שאלה אפשר? בכל הראיונות שקראתי של רן המהמם הוא כמעט לא מביע עמדה בסיפור שהיה לו עם נינט? יש לכם מושג מהי עמדתו? רגשותיו החבויים? הבגידה שלה? או שזו לא הייתה בגידה? טו בשבט שמח לכם

gpalant

New member
רן דנקר בא אליי למסיבה בבית ספר

חי חי חי אתם תראו שאליי הוא יגיע למסיבה... בגלל שאני אזכה בקליפ הזוכה של YES באתר שלהם....

gpalant

New member
מחר מצלמים קליפים בסינמה סיטי

מי שלא צילם קליפ לבד, מחר משעה 14:00 מצלמים קליפים בסינמה סיטי... יאללה תבואו מת לראות את כל המעריצים של רנוש.... יהיה מגניב שרים ומצטלמים

asdf32

New member
חייבת לדעת.....

זה נכון שרן הולך להישתתף בטלנובלה החדשה של דוני????

מה???

זה לא באמת טלנובלה. זה משחק מחשב שיש בו סיפור של טלנובלה.... זה לא באמת משודר..... אבל יש פרס יפה למשחק......

nata23

New member
דווקא אני קראתי על זה....

הוא אמרר שדווקא זה כבר לא מפריעה לו ועכשיו הם ידידים טובים... ממ...אי לא זוכרת ממש ושכחתי באיזה עיתון זה היה.. אבל הוא אמר שצריכים להמשיך הלאה וזה מה שהוא עוזשה:] זהו...

מה????

זה לא באמת טלנובלה. זה משחק מחשב שיש בו סיפור של טלנובלה.... זה לא באמת משודר..... אבל יש פרס יפה למשחק......

Meytar 888

New member
יו כמה זמן לא הייתי פה../images/Emo4.gif הייתי

חולה..
והתגעגעתי אליכם פורום מדהים שלי
אז ככה,היום אני מתחילה את העבוכה על הספר זכרונות כי כנראה שבחוש הקרוב אני הולכת לראות אותו!!!!!! !@!%%&**#%#@#!!@@^%!~^#@$@!#^^@$!@@!#@!$^$&@%#^$#$&*@#%#&@##&#%#$@&@#$@^2367^@5$%&^#464#@^$^#$@##!$$^&^#@!@!~!! אז היום בצהריים אני כבר יעדכן בכל הפרטים
יומטוב שיהיה

ortalav

New member
../images/Emo45.gifגם אני קראתי את זה

הוא אמר שהוא לא מאשים אותה בכלום ומאחל שיהיה לה רק טוב

corl100

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo206.gif שאלללה

מי הסוכן של רן דנקר ? # -דחוווף -

למעלה