תגידו משו הולך להופעה בצוותא עוד יומים?![יום שלישי ה21.8 אני הולכתתת =]=]
פ פאני פוני New member 20/8/07 #1 תגידו משו הולך להופעה בצוותא עוד יומים?![יום שלישי ה21.8 אני הולכתתת =]=]
נ נולי היפה New member 20/8/07 #2 היי! יש לי שאלה בנוגע להופעה של רן כמה עלה לכם כרטיס להופעה? אני יכולה להשיג ב95 ש"ח! זה יקר להופעה שלו או שווה את זה? תודה =]
היי! יש לי שאלה בנוגע להופעה של רן כמה עלה לכם כרטיס להופעה? אני יכולה להשיג ב95 ש"ח! זה יקר להופעה שלו או שווה את זה? תודה =]
ו ולו זאת אני New member 20/8/07 #9 יש לי שאלה !? רן דנקר יופיע השנה בפסטיגל ?! בבקשה תענו לי כי אני מעריצה אותו ואני רוצה לדעת... =] ואמממ אני חדשה פה !!!! אז אאממממ זהוו.. מוואאה
יש לי שאלה !? רן דנקר יופיע השנה בפסטיגל ?! בבקשה תענו לי כי אני מעריצה אותו ואני רוצה לדעת... =] ואמממ אני חדשה פה !!!! אז אאממממ זהוו.. מוואאה
ד דנקריתתת לנצח New member 20/8/07 #3 כנסי כרטיס להופעה של רן עולה 110 ש``ח לכן אם את יכולה להשיג ב95 ש``ח אז שווה לך
פ פאני פוני New member 20/8/07 #11 אה אוקיי חחח כייףף לךך שורה 6!?!?!?!?? =[ סתא סתאא תהנייי:] ותגידו אם אני ירצה ללכת לרן אחרי ההופעה יש מצב!?..
אה אוקיי חחח כייףף לךך שורה 6!?!?!?!?? =[ סתא סתאא תהנייי:] ותגידו אם אני ירצה ללכת לרן אחרי ההופעה יש מצב!?..
O ofer976 New member 20/8/07 #6 ../images/Emo207.gif../images/Emo106.gifהמצעד בעולם הקסם של ירון כפכפי בואו והצביעו ב"מצעד" ותבחרו מהו המחזמר הטוב ביותר! כל קול משפיע, גם הקול שלכם! להצבעה ולעוד פרטים עכשיו בקומונת עולם הקסם של ירון כפכפי!
../images/Emo207.gif../images/Emo106.gifהמצעד בעולם הקסם של ירון כפכפי בואו והצביעו ב"מצעד" ותבחרו מהו המחזמר הטוב ביותר! כל קול משפיע, גם הקול שלכם! להצבעה ולעוד פרטים עכשיו בקומונת עולם הקסם של ירון כפכפי!
נ נולי היפה New member 21/8/07 #14 שאלה חשובה היי! אתם יודעים אם יש מבצעים להופעות של רן? אם כן מאיפה וכמה עולה?? תודהה רבה =]