שאלות בקשות והסברים

בושבוש

New member
שאלה חשובה ../images/Emo24.gif

האם יש לרן חברה עכשיו? הפעם האחרונה שדברו על זה זו היתה האודליה הזאת , למישהו יש מושג אם הם עדיין יחד?

רן כבר מימזמן רציתי להגיד משהו....

אני מעריץ אותך כבר מישנת 2000 ואף פעם לא היתה לי היזדמנות להציג אותי לפניך אז כודם כל קוראים לי עומרי כהן אני גר בת"א ואני אוהב מאוד את השירים שלך ואותך אז להיתראות! מי עומרי כהן

adi601

New member
../images/Emo216.gifכנסווו !!

למישו יש איזה ספויילר???
כי אני כבר לא עומדת במתח !!!!!
אני לא יודעת מה אני ישתגע עם לא תפרטו לי כי ראיתי פירסומת שתמרה ויונתן רוקדים והם יהיו זוג ו....רני ושי יתנשקו!!!
בעעעע........................................ נוו מה זה הדבר הזה???
אחרי עשר פרקים של מתח אחרי עשר פרקים של דמעות אחרי עשר פרקים שלך שירים
ועכשיו מי אתה??
סליחה אבל זה ממש לא לעניין!

Meytar 888

New member
כמה דברים מתוקה...

אנחנו לא מתעסקים כאן בחיים הפרטיים של רן. ועובדה שלפני כמה זמן כל יום הדביקו לו אחת אחרת... אז אל תסתמכי על שמועות כי לא בטוח בכלל שהוא היה איתה מההתחלה. ולנצל''ש להבא...

Meytar 888

New member
מותק רן לא כותב בפורום אבל

אתה מוזמן להישאר פה ולהגיב תמיד
אני מיתר
השתלבות נעימה

0o0o loren o0o0

New member
מה שהיא אמרה../images/Emo23.gifן...נצל"ש../images/Emo55.gif

אם כבר פתחת ת'שרשור... אז ראיתי הרגע בגיא פינס[כן,כן, עברתי להוט
]כתבה על היומולדת של רן, וג'ייסון דנינו הולט הלך לראיין אותו ב"מסיבה"שעשו לו מאחורי הקלעים של הפסטי... אז הוא אמר כזה[רן]"כן,אני רוצה אהבה קטנה...קטנה אבל שתהייה גדולה..."[נו,בטח הבנתם
]ואז הוא אמר..."אני רוצה אהבה שתתחיל ממקום שפוי,ואמיתי, ולא שאחרי שנתיים לא נזכור איך קוראים לה..." זה היה ממש מוזר חחח...לא חשבתי שהוא יגיע לזה...אבל כנראה שהיה משהו אם הוא אמר את זה... ומיתר-אני אוהבת אותך!!!!

בושבוש

New member
אל תכעסו עליי, לא התכוונתי לחטט

בחיו הפרטים, אני כמוכם מאוד אוהבת אותו וזה סתם היה מתוך סקרנות.

שירציק

New member
חחח הן קצת תוקפניות לפעמים

אבל לא נורא...מותר לך לשאול שאלות על רנוש

Meytar 888

New member
למה את אומרת את זה?

לא הייתי תוקפנית בכלל ואם זה היה נשמע ככה אז אני מצטערת. ולא אמרתי שום דבר רע...רק אמרתי שזה חיו הפרטים של רן וזאת לא זכותו של אף אחד להיכנס אליהם. לא אמרתי שאסור יותר לשאול שאלות על רן. כלך שאלה תתקבל בברכה! חוץ מהשאלה "איך אריאל חי"

0o0o loren o0o0

New member
חחח מאמי כנסי....../images/Emo55.gif

את שמה לב שכעסנו?! כי זה ממש לא היה ככה.לפחות לא מבחינתי... אז....זהו

בושבוש

New member
הכל בסדר...ואני בטוחה שכל מאהבה

לאהוב ליבנו האחד והיחיד......... לא ככה?!!

שירציק

New member
אני יודעת בגלל זה אמרתי

שמותר לה לשאול שאלות ושלא תיפגע מימכן =]

SsomeoneE

New member
ראיתי את זה-לא הכי יפה מצד רן אבל.

שמעו יש לו זכות להביע דעה על מה שמתרחש, הוא רוצה להוציא את עצמו מה שנקרא "גבר" כי נינט עם יהודה ויש הרבה טררראם סביבם.. אבל מצד שני זה לא הכי יפה מצידו.. - שיחליט מה שהוא רוצה לעשות.. -

בושבוש

New member
כן, באמת קצת מוזר

שהוא הגיב ככה, האמת - היא לא שווה שהוא יזכור את שמה. אני בטוחה שהוא יכול השיג מישהי טובה ממנה שתעשה אותו מאושר
אגב, אני חדשה כאן, ומקווה להשתלב מהר!

למעלה