שאלות, בקשות, ושאר ירקות

הקלטה של סקיצה

הי, אנחנו להקה מתחילה המעונינת להקליט סקיצה לא ברמה של אולפן רק סקיצה שאפשר לשלוח לאנשים או להעלות לאינטרנט , יש לנו הקלטה בתוכנת נואנדו של הפסנתר והתופים. על הטרק הזה צריך להקליט השירה ולבצע עריכה ממש פשוטה של שניהם יחד לקובץ אחד . איפה אפשר למצוא מישהו שיעשה זאת תמורת סכום סמלי ?

מוזקאית

New member
להקלטה ביתית..

מהיכן ניתן לקנות מקרופון למחשב, להקלטה ביתית? (באיזה סוג חנויות לחפש?) ואיך מקליטים עם זה כשזה מחובר למחשב? וכיצד מחברים זאת למחשב? (כמו שמחברים עכבר, או משהו מסובך יותר?) ככל שתסבירו ותרחיבו על זה יותר טוב, כי אני רוצה להקליט בבית, אך אין לי מושג איך.. תודה רבה על התגובות..

dash1000

New member
רצית לדעת איפה אפשר להשיג חליל הודי?

זה ששמים בצד כמו חליל צד ויש לו קול רך ובוכה. כמו כן כמה דבר כזה עולה, מה המנעד שלו- ואם אפשר-הייתי רוצה לדעת איך מנגנים עליו. (האם הוא בא עם סולמות מוכרים וכו') תודה רבה

sandilevi

New member
שלום לכולם: שאלה לי אליכם,

אולי מישהו יודע, היכן ניתן להחליף כריות לשסתומים בחליל צד, או לבצע אוברול כללי באזור תל אביב?... אודה על כל פיסת מידע מכם... סנדרה..

tras de mi

New member
שאלה דחופה בבקשה כנסו חשובבבבב

היי אני שלי מפורום רבלדה. רציתי לדעת מי מכיר תוכנה לקיצור שירים? הכוונה היא שאם יש שיר נניח של 3 דק' אז לקצר אותו לדקה וכו'... בשביל להכניס לפלאפון.יואו אני מה זה חייבת מי שמכיר בבקשה שיעלה קישור.. תודה מראש

שאלה עניינית

אני רוצה לתופף,רק שאני לא יודע כמה זמן זה באמת יימשך (כי מגיטרה ומפוחית די התייאשתי). ההתלבטות העיקרית שלי היא אם ללכת על דרבוקה או על תוף אפריקאי(או בסגנון) זול משוק הפשפשים או על תוף יותר מקצועי מהחנות בחוף.. ואם יהיה אפשרי ללמוד בכל מקרה על אחד מהם עם המורה...

לשאלתך

זה מאוד תלוי באיזה כרטיס קול מדובר. אם זה כרטיס הקול הרגיל של המחשב (כזה שמגיע עם כל מחשב) אז שום מיקרופון מקצועי להקלטה לא ממש יתחבר כמו שצריך (או יעשה הבדל משמעותי). אם יש לך כרטיס קול רציני (חיצוני למשל) אז צריך לפנות לחנות מוסיקה (כלי מוסיקה) ולקנות מקרופון סביר עד טוב (בין 250 ל- הרבה מאוד כסף בהתאמה). כמובן שאיכות ההקלטה גם תלויה בתוכנה וכמו שהזכרתי בכרטיס הקול (חומרה). בכל אופן, חיבור של מיקרופון (כל מיקרופון) זה פשוט כמו לחבר אוזניות....

נראה לי

שבטח בכלי זמר אפשר יהיה לעשות (דיזינגוף) או לחילופין מרום....

מרי לי

New member
תשובה עניינית

זה תוף תן עליו מכה מה שנשמע לך שכייף יהיה לנגן עליו - קח אותו תקשיב לצליל שמפיק כל תוף, לאיזה מהם אתה יותר מתחבר ועדיף שתלך לחנות של כלי נגינה או משהו כי אלה בשוק הפשפשים....אין לדעת ועדיף לך לכי כלי טוב קודם

מרי לי

New member
תשובה דחופה וחשובה כנסי עכשיו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כל תכנת עריכת אודיו תחפשי תכנות עריכת אודיו בחינם להורדה תעשי אליהם .IMPORT FILE לשיר שאת צריכה ואח"כ תחתכי את הקובץ איפה שאת רוצה שהוא ייגמר ותעשי EXPORT FILE או MIXDOWN בפורמט שאת רוצה(WAV,MP3) אני לא מכירה תכנות חינם לאודיו, אבל תוכלי לשאול בפורום קיובייס אולי הם יכירו

NIVA27

New member
הי משהוא מכיר מועדון קנטרי בארץ

עשיתי חיפוש באינטרנט ומצאתי רק מועדונים בחול האם קיים בארץ מקום למוזיקת קנטרי ??? תודה על התגובות

1adida1

New member
אממ...תוים...=]...

למישהו יש תוים של השיר At Last...?....(או מקום שאפשר להשיג אותם?...=\..)...

למעלה