שאלות-בקשות-זיהוים.

opale74

New member
call on me

של eric prydz ,מישהו יודע מי עשה את רימיקס הקלאב טראנס? לא filterheadz תודה לעוזרים!!

Chura4U

New member
הופעות חיות מישהו ? ../images/Emo13.gif

מישהו מכיר הופעות חיות טובות ? כדוגמת טיסטו בתוך עיגול אורות מטורף כזה מכירים ? תודה
אהבתי את הפורום... חן

SummerNightCity

New member
איכ, עשו לו רמיקסים? ../images/Emo5.gif

בעצם נראלי ששמעתי אחד, הכל פויה.

Dieכבר

New member
בקשה לכל חובבי המועדונים

מכירים את The Drill נכון? אז בשנה האחרונה התנגנו במועדונים לפחות שני שירים שממש מזכירים את הקצב של השיר הזה. מישהו יודע את השמות שלהם? תודה לעוזרים...

Dieכבר

New member
לא זה לא זה...

מה שאני מתכוון מזכיר נורא בצלילים את בנאסי...

yossish2005

New member
עופר ניסים עם דה דריל

איך קוראים להאוס הזה של עופר נסים עם דה דריל

קבל ../images/Emo9.gif

Offer Nissim Vs The Drill - First Time Of The Drill תהנה
אם אתה לא מוצא אז כנס אלי למסנג"ר אני ישלח לך אותו

rachel korman

New member
מחפשת תשובה

שלום לכולם אני מחפשת לייבלים או יוצרים של דאנס והאוס, שמשלבים בתוך המוזיקה הזו גם אלמנטים אתניים, פולקלוריסטים מכל מקום על פני כדור הארץ, בכל סגנון ובכל דרך. תודה

eranshabani

New member
עידכונים לגבי האוסים חדשים

שלום קוראים לי ערן והייתי רוצה לדעת איך אני יכול להתעדכן לגבי האוסים חדשים של אומנים כמו: הנרי, עופר ניסים, סקאזי, איפקטד משרום ועוד... תודה רבה אני אשמח אם תעזרו לי

קרנוק

New member
לגבי עופר..

קטעים חדשים שלו- חידוש לקטע ההאוס perfect love עם מיה רמיקסים חדשים לדונה סאמר-the power of love ולמדונה-Issac עם ווקאלז של עופרה חזה ז"ל(כרגע מאושר לפחות מהצד של בצלאל אלוני עוד מחכים לאישור של וורנר כדי שיהיה פורמלי באמת ואז עופרה תגשים את חלומה למקסס רשמית את מדונה) ואגב-תמיד אפשר להתעדכן באתר הרשמי של עופר על חומרים חדשים שלו בטופ טאן שלו.עופרה כל כך אוהבת את עצמה שהיא תמיד שמה את כל הדברים החדשים שלה בדירוג האישי של הטופ טאן:)

ntgma

New member
מחפש שיר

יצא לי לשמוע בימים האחרונים ברדיו, אפילו בגלגל"צ, איזה רמיקס ממש מגניב, שנראה לי שלא ממש הצלחתי לקלוט את השם שלו כי אני לא מצליח למצוא אותו באימיול וכאלה. נדמה לי שקוראים לו משהו כמו sound of love, the sound of love, the sound of your love או משהו כזה. נדמה לי ששמעתי שזה של hawk stones או משהו כזה. קיצור, אם מישהו יכול לעזור לי למצוא את זה אני אודה לו עד מאוד.

MaD-d0g

New member
זיהוי שיר.. זה מאוד קשה

שלום לכולם לאחורנה אני שומע ברדיו שיר חדש וקבצי... אני לא זוכר מה המילים שאומרים בו, אבל יש קטע די גדול שלו זה נגינה על קלידים... אפשר נסיונות ? תודה !

למעלה