אממ מה הכתובת של האתר של סקצ'רס.?
ה הדסי מתה על אגמי New member 14/4/06 #15 אני רושמת../images/Emo13.gif../images/Emo70.gif חחחחחחחחחח יאירק'ה מצב ההומור שלך משתפר מרגע לרגע
מ מתדניה New member 14/4/06 #19 מפגש עם אגמי אני רוצה לארגן מפגש חברי הפורום עם אגמי! מי שרוצה לעזור או סתם להציע או סתם להציק, שישאיר תגובה!! ,-: @ ! &?
מפגש עם אגמי אני רוצה לארגן מפגש חברי הפורום עם אגמי! מי שרוצה לעזור או סתם להציע או סתם להציק, שישאיר תגובה!! ,-: @ ! &?
ט טל ועדי1 New member 14/4/06 #20 אתה לא יכול לארגן מפגש כזה... אין לך קשר אישי עם אגמי... אז אי אפשר המפגש של הפורום מתקיים ביום שני ה-17.4 בשעה 13:30 בקניון עזריאלי... בקומת הגג אתה מוזמן.. ולגבי המפגש עם אגמי אל תדאג יארגנו גם את זה..
אתה לא יכול לארגן מפגש כזה... אין לך קשר אישי עם אגמי... אז אי אפשר המפגש של הפורום מתקיים ביום שני ה-17.4 בשעה 13:30 בקניון עזריאלי... בקומת הגג אתה מוזמן.. ולגבי המפגש עם אגמי אל תדאג יארגנו גם את זה..
ה הדסי מתה על אגמי New member 14/4/06 #22 מתדניה../images/Emo26.gif אתה לא תוכל לארגן כרגע מפגש עם אגם!! ברגע שהמנהל (יאיר) והמומחה (אביחי) יגיעו לאיזשהו תאריך עם אגם.. יהיה מפגש:] אם הם לא יצליחו אף אחד לא יצליח:] הדס
מתדניה../images/Emo26.gif אתה לא תוכל לארגן כרגע מפגש עם אגם!! ברגע שהמנהל (יאיר) והמומחה (אביחי) יגיעו לאיזשהו תאריך עם אגם.. יהיה מפגש:] אם הם לא יצליחו אף אחד לא יצליח:] הדס