שאלות, בקשות, תהיות ותחינות

brkn

New member
האים יש אמא שעברה טיפולים

ונישאר לה תרופות למסירה יש לציין שאני מבקשת כי אין לי מימון של הקופה והעלויות גבוהות זקוקה ל: OVITRELLE UTROGESTAN MENOGON גרה באיזור השרון תודה.

miyoos

New member
היי לכן איך מגיעים לפרופ' הר צבי?../images/Emo101.gif

אני שואלת בשביל חברה של חברה, אתן יודעות טלפון שלו? מאיזה קופה הוא? אשמח לקבל תשובה אפילו במסר. תודה

calabaza

New member
יש לי אוטרוגסטן

29 פנינים, בתוקף עד אפריל 2008. אם את מעוניינת כתבי לי מסר עם הטל' שלך ונתאם (גם אני באיזור השרון ומקסימום אפשר לשלוח בדואר).

shirakli

New member
עזרה מקוראי הפורום היקרים../images/Emo189.gif

קוראי הפורום שלום רב שמי שירה ואני לומדת פסיכולוגיה,שנה ג', במכללת ת"א יפו. במסגרת הסמינר שלי אני מעוניינת לראיין נשים אשר תרמו ביציות, בארץ או בחו"ל. אינני מכירה אף אישה שתרמה ביצית ואני חייבת איזושהיא עזרה מכם... אפילו אם אתם מכירים מישהי שתרמה ותהיה מוכנה להתראיין. כמובן שהראיון הוא באנונימיות מוחלטת! הסמינר נעשה במטרה להבין יותר לעומק את הרגשתן של התורמות. אשמח אם משהי תפנה אליי לאימייל : [email protected] הראיון בהתנדבות ויעזור למחקר תרומת הביציות בארץ, ומי יודע אולי יקל בהגבלות בנושא תודה רבה

אפרסקה

New member
מכשיר אדים - חמים או קרים? ../images/Emo188.gif../images/Emo183.gif

כשענבר הייתה ממש פיצית (חודש בערך) קנינו מכשיר אדים. המטרה העיקרית שלו - הקלה בנשימה כשמצוננים. עם טיפת אקליפטוס לימוני וכו'. קנינו אז מכשיר אדים חמים, לא ידענו שישנו מכשיר גם לאדים קרים. אחרי שלוש שנות פעילות המכשיר שבק ואנחנו צריכים לקנות מכשיר חדש די בדחיפות. מה שמביא אותי לשאלה - מה באמת עדיף אדים קרים או חמים? עם החמים אין לי בעיה מלבד העובדה שכשמתמשים בו בקיץ, הוא עושה סאונה לחדר (בחורף זה דווקא יופי). עוד שאלה - קופ"ח כללית - האם יש מכשיר טוב שאפשר לקנות בבתי המרקחת של הקופה - או לקבל החזר מכללית מושלם? וכמובן אשמח לשמוע על דגמים מומלצים. תודה אפרסקה.

שושי @:-)

New member
עדיף קרים

לנו יש את המכשיר של אולטרא סוניק (מיכל שקוף כחול) ואנחנו מאוד מרוצים ממנו קנינו את המכשיר במכבי מגן זהב וההבדל היה בערך 5 שקלים בינו לבין הסופר פארם.

גילית44

New member
לנו יש שניים, אחד לכל מטרה

להקל על הנשימה - מצטערת, האדים הקרים לא עוזרים לנו בכלל. רק חמים ועם תוספת שמן אקליפטוס במקום המיועד לו במכשיר. אדים קרים הפעלנו *בקיץ *כשהאוויר יבש מאוד (אנחנו גרים בהרים ויש בעיה של יובש האוויר) ובשנת הצהריים הלפעמים פעלנו מזגן אז בכלל חייבים את האדים בחדר. בנוסף, השתמשנו בו כ"רעש לבן" כלומר בגיל צעיר מאוד היה לילדה קשה מאוד לישון עם רעש בבית (סירים במטבח, טלוויזיה בערב, טלפון), אז מכשיר האדים הקרים עשה יופי של עבודה. אחרי שנה שמנו לב שהיא ישנה כמו דוב אז הפסקנו. לדעתי לשני המכשירים יש שימוש, ממליצה לרכוש את שניהם.

chompi1

New member
לנו יש מכשיר אדים קרים של קאז

מאז שירדן נולד. משמש אותנו בנאמנה. לא זוכרת סיבות, אבל זוכרת שעדיף קרים.

Big Mama 1

New member
../images/Emo95.gifדרוש תינוק/ת../images/Emo95.gif

אם כבר בקשות ותחינות, אפשר גם דרושים?
למטפלת נהדרת עם נסיון והמלצות, דרושים תינוק או תינוקת, שיעסיקו אותה במשרה מלאה. העבודה במרום נווה ברמת גן, בבית המטפלת החל מינואר. פרטים נוספים, אצלי ובמסרים. ו....
מוקה זה אחלה.....

אפרת12

New member
אני איתך בנושא המוקה

אבל האם נפתח את הנושא הותיק (VS. TOP ביסקויט)?

אפרת12

New member
זו את שאוכלת קודם את הביסקוויט?../images/Emo123.gif

או שאת בצד המסודר שלי?

ellieg

New member
../images/Emo35.gifלמה אין ../images/Emo215.gif שוקולד?

שאלה שמציקה לי המון זמן.

למעלה