שאלות+בקשות.

עזרה! שיר של דנה אתמול בתמונע..

שלום, אתמול הייתי בהופעה של דנה ברגר בתאטרון תמונע בת"א. בהדרן דנה חזרה ושרה שיר שמוקדש לילד שנפטר ששמו רותם, השיר נקרא "אם אתה שומע". אני ממש חייבת להשיג את השיר, לפחות רק את המילים. השיר לא נמצא באף דיסק שלה, ומילותיו לא כתובות באף מקום שידוע לי.. בבקשה, מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותו? או אולי איך אפשר ליצור קשר איכשהו עם דנה ברגר או מקורב לה? מודה מראש על העזרה..!

ראיתי בכמה דפים אחורה שיש אפשרות-המשך בתוכן..

ראיתי בכמה דפים אחורה שיש אפשרות להוריד את ההופעה שהייתה לדנה ברגר בערוץ 24 אבל זה לא פועל מישהו יכול לשלוח לי את זה לאימייל?

ראיתי בדף מס' 5 בפורום .....

ראיתי בדף מס' 5 בפורום שיש קישור להופעה של דנה שהייתה אצל צופית גרנט, אבל זה לא פועל לי. מישהו יכול לעזור לי?

BurningUp10

New member
מישהו בא מחר להופעה האקוסטית של דנה?

מישהו בא מחר להופעה האקוסטית של דנה בתל אביב?!

BurningUp10

New member
כבר אמרתי לך

כבר כתבתי לך בפורום רוק ישראל! השיר הזה חדש, והוא עוד לא יצא. אין לו הקלטה. את יכולה לשמוע אותו בהופעות:)

אם אני לא טועה...../images/Emo205.gif

אלעד העלה את זה לפורום הכינוי שלו זהBurningUp10, דברי איתו או שלחי לו מסר

izzys

New member
צריך. אבל לא צריך לפתוח על כל דבר הודעה חדשה.

.

מישהו בא היום להופעה של דנה ברגר עם

מישהו בא היום להופעה של דנה ברגר עם רונית יהודעי או משהו כזה.... בתמונע. ?

שלום לך ../images/Emo140.gif

כמו שמור (izzys ) אמרה לך למעלה, אין צורך לפתוח הודעה חדשה על כל דבר, אלא לשרשר לדברים קיימים, כמו למשל ל"תפוז אנשים מודיע" או לשרשור קיים שאת פתחת. חבל, כי ככה סתם נוצר בלאגן בפורום. שימ/י לב.
ענבר.

יש לי את הביצוע של השיר [באיכות לא משהו]

יש לי את הביצוע של השיר [באיכות לא משהו] ואת כל ביצוע ההופעה וההדרן רוצה?

"אם אתה שומע"

נכתב ע"י דנה לזכר הבן שלי רותם. הנה לינק למילים. אני מאד שמחה שאהבתם את השיר, זה ממש מרגש בשבילנו. אני אספר לדנה, אני יודעת שהיא תתרגש. תודה!

למעלה