שאלות בקשר להדרכות ....

שאלות בקשר להדרכות ....

היי ,שלום לכולם . אני מחפש משרה חלקית בעבודה עם נוער בסיכון (עדיפות לסיכון אבל גם נוער בפנימיות) אבל הבעיה אין לי נסיון בתחום או תואר כלשהוא ,נכנסתי לאתר שתיל ללוח מודעות אבל רוב המשרות הן לבעלי תואר כלשהוא או נסיון בתחום. השאלה שלי אם יש קורסים מסוימים (קצרים) להדרכה של מחשבים או טיפול באמעות בעלי חיים או בכלל קורסים להדרכה כללית לבני נוער ואיפה אני יכול למצוא קורסים כאלו . האם יש למישהוא מושג ? עוד שאלה קטנה ,מישהוא מכיר כוח אדם שמתעסק עם פגועי נפש ? רב תודות לכם ...

לוזית

New member
כמה רעיונות...../images/Emo140.gif

א. נסיון אפשר לצבור באמצעות התנדבות- ומקומות להתנדב בהם כן תוכל למצוא באתר של שתי"ל. ב. נסה בלוח הבטוח...ואל תפחד להגיע לראיון עם מוטיבציה שלעיתים טובה לא פחות מנסיון...

אממממ.....נשמע טופפפ אבל ..

היי , קודם כל תודה על הרעיונות ! התנדבות נשמע נהדר לצבור נסיון אבל כרגע המצב הכלכלי שלי ממש לא מאפשר לי ,יש לי כרגע רק חצי משרה ...ואני חייב להשלים את המשכורת. בקשר ללוח הבטוח אני מחפש כל הזמן באתר שתיל ודרך דפי זהב ושולח פקסים ואין כל תשובה . אני ינסה גם בלוח הבטוח... טופפפ נמשיך לנסות.. תודה בכל מקרה . מישהו יודע על כוח אדם שמתעסק בנושא ? חונכות לנפגעי נפש ?

אני יודעת שחברת סלע מתעסקת בזה

אבל אני לא יודעת אם הם גם בחיפה. חפש בדפי זהב תחת חברות סיעוד, לרוב יש להם גם מחלקות שמתעסקות יותר בליווי חולי נפש וילדים חריגים.

joyjoy

New member
היי קרלוס

על לימודים אפשר למצוא המון מידע באתר יורם ולגבי חיפוש עבודה של חונכות נפגעי נפש אפשר לנסות לצור קשר ישיר עם עמותות של נפגעי נפש ולראות אם דרושים להם חונכים עמותות לדוגמא- בית חם שיקום תעסוקתי לנפגעי נפש אנוש העמותה הישראלית לנפגעי נפש בהצלחה

למעלה