שאלות בקשר להעלאת אתר חדש לאינטרנט

שאלות בקשר להעלאת אתר חדש לאינטרנט

1. במידה והכנתי אתר אינטרנט באופן עצמאי אצלי במחשב (סה"כ כמה דפי Html, css ומספר תמונות ואיורים) ואני רוצה להעלות אותו לשרת אינטרנט כך שלא יהיו בו פרסומות בכלל, כמה זה יעלה לי ועל אילו שרתים בארץ אתם ממליצים? חשוב כמובן שהשרת יהיה מהיר ושהדפים יעלו במהירות.

2. שאלה נוספת, אם אני רוצה להעלות את האתר לאינטרנט באופן אנונימי (כל התכנים שם חוקיים) האם זה אפשרי? האם ניתן בדרך כלשהי לשלם על שירות אחזקת אתר בלי שהם יקבלו את הפרטים המזהים שלי? אני אוהב לשמור על פרטיות.

לא אכפת לי שהשרת יהיה בחו"ל כל זמן שגלישה אליו מהארץ תהיה מהירה, התכנים הם בשפה העברית.

תודה מראש.

FreeSoft

New member
1. כ 10 ש"ח בחודש

לא מכיר שרתים בארץ הקודש ומציע לך להימנע מלקחת שרת אצל מפקיעי המחיר/תמורה האלה. ממילא ובהתאם לכך שאתרך מבוסס על html אין חשיבות של ממש למיקום בהקשר של זמן הטעינה בכפוף לכך שתקפיד על אופטימזציה של תמונות.

2. לא מאמין שתוכל לקחת שרת בלי לתת פרטים. תוכל להימנע מפרטי כ.אשראי במידה ותשלם דרך פייאפל או ביטקווין איפה שאפשר.
בכל מקרה פרטייך האישיים אצל המארח לא פומביים בניגוד לפרטי הדומיין. תמורת סכום שנתי אצל רשם הדומיינים תוכל להימנע מזה.

אבל לא הבנתי את הניסוח בסוף ...

למה התכוונת כשכתבת: "תמורת סכום שנתי אצל רשם הדומיינים תוכל להימנע מזה", אני אוכל להימנע ממה? (ובכל מקרה אני הרי אצטרך למסור את הפרטים שלי לאותו רשם דומיינים, לא?)

למעלה