שאלות בקשר לטיפקס שעלו ברגע שיעמום

טיפקסית

New member
שאלות בקשר לטיפקס שעלו ברגע שיעמום

היו לי כמה ימי שיעמום בשבוע האחרון ומדי פעם עלו לי מחשבות קיומיות ושאלות שנובעות משעמום וקשורות בטיפקס הנה כמה מהמחשבות המאוד תהומיות שעלו במוחי הקודח 1] מתי תעלה גלריית תמונות מכובדת של טיפקס באתר? 2] מתי לעזאזל נזכה לראות פה את רמי/דני/מוטי בפורום? 3] מה הולך לעבור על טיפקס לקראת ציון יום הולדת 18 ללהקה [שמעו אנחנו חוקיים באמת הגיע הזמן] 4] מתי הטלוויזיה תחזור לשדר את התוכנית סוסיתא בחלל 5] מה התכונה הכי טובה של כל אחד מחברי הלהקה? 6] מה הכינוי שאפשר להמציא לכל אחד בלהקה 7] מתי נראה משחק כדורגל בין טיפקס לאתניקס כמו שכבר שנים מנסים לארגן? 8] מתי התאריך המדויק שבו נפגשו גל וקובי לראשונה באופרת הרוק מאמי [אנחנו יודעים שזה בחודש מאי אבל מה התאריך המדויק של אותה הפגישה] 9] האם תמיר ימיני יחזור בשאלה אי פעם ויחליט לחזור לטיפקס? 10] ואיפה אבי אלבוחר שצריך אותו עם האקורדיון? אלה היו חמש דקות של שעמום,ומי מכם שבאמת טרח לקרוא את ההודעה הזו עד הסוף-אני סוגדת לו ואסיים בברכת-מאמי מאמי מאמי מאמי מאמי מאמי די

עשר תשובות מחופפות

1) בשבוע הבא 2) אלוקים יודע 3) נתגייס לצבא כלהקה צבאית לכל דבר 4) כשהמשיח יבוא רכוב על זברה. 5) צניעות 6) ? 7) כשגל יקח את זה ברצינות 8) אין לי תשובה (אולי גל יודע) 9) שאלה טובה, אין לי תשובה אבל הכל לטובה כי מוטי המלך! 10) אבי אלבוחר תמיד במקום הנכון ובזמן הנכון!

טיפקסית

New member
חחחח קובי יא ענק

או באמת הגיע הזמן שתעלו גלרייה באתר,יש מצב אתם מעלים תמונות של גל ובן שלו ורמי והילדים שלו? [פליייייייייייייז,יורדת על הברכיים ומתחננת!!!! אני מבקשת יפה,נכון שאני נחמדה מספיק,אז אם אתם מספיק נחמדים כמוני אז תעלו גם כאלה] חחח להקה צבאית-ענק!!!! אולי גם תעשו הפקה משלכם לסרט האגדי "הלהקה" [שמע אין בנאדם שמסוגל להחליף את גידי גוב שם אבל אולי אתה תצליח יאללה משחק כדורגל בין טיפקס לאתניקס למרות שאני משודחת בשתי הלהקות כי אני מכירה את תמיר קליסקי אישית,אבל אני אוכל לעודד אתכם אם תהיו מספיק טובים ותכניסו גול בין הרגליים של זאב נחמה [אלא אם זה יהיה בפנדל בדקה התשעים] חחח כשהמשיח מהשיר של שלום חנוך יבוא רכוב על הזברה קובי אוז משדרות אלה ממממממממממממממממממלללללללללללך

טיפקסית

New member
אהה ובקשר לשאלה על הכינויים

אני אתן לך דוגמא למשל בדג נחש לכל אחד יש כינוי למשל לשאנן קוראים "הפה והפאות" לאמיר "אמב"ע" ליאיא "הבוס" לגיא "יפה מוכשר גם שר", ""האיש עם הביט", "צדיק כתמר" לשלומי "קנו לילד בלון" לדודוש "בעל הבית" למשה "אטרף" לסלוצקי "הנוסע השמיני" [למרות שהוא לא חבר להקה] אז כמו בדג תמציאו לכל אחד כינוי שמתאים לו עפ"י האופי או העדה שלו או לא יודעת מה הנה כמה דוגמאות שחשבתי עליהן לגל "הנחשול" פרמן- [לא קשור לספר/סרט,ממש לא!] למוטי "ראסטה" יוסף לרמי "פורטיס" יוסיפוב [ותודה למתן שהמציא את הכינוי לקראת יום ההולדת ה-40 של רמי ההולך ומתקרב עלינו לטובה,אם לא הבנת זה כמו פורטי שזה ארבעים בתרגום מאנגלית לנועם "ביזון" ינקלביץ' לדני "הארנב" אברג'ל לביג אם "השרוט" ולך קובי "שפינוז" אוז

למעלה